Nyhed

Gik du glip af noget i april?

Gik april også hurtigt for dig? Vi giver her et overblik over vores bedste indhold i april, så du ikke går glip af noget.

Få styr på de nye krav i databeskyttelsesforordningen med Kromann Reumerts nye e-learning

Nu er der kun ganske kort tid tilbage, før databeskyttelsesforordningen træder i kraft. Hvis du stadig har brug for at få de sidste detaljer på plads, mens du lægger sidst hånd på compliance-arbejdet, kan du hoppe med på Kromann Reumerts nye e-learning-kursus. Her giver partner Tina Brøgger Sørensen en detaljeret introduktion til forordningen og de krav, der fremover stilles til behandlingen af personoplysninger. 

Læs om, og tilmeld dig e-learning-kurset. 

Er du 'up to date' med den gode fondsledelse?

Selvom Erhvervsstyrelsen kalder dem 'Anbefalinger for god fondsledelse', betyder det ikke, at du kan undlade at forholde dig til dem. Tværtimod! Og ved du, hvordan du gør det korrekt? Ellers kan du læse meget mere om det i nedenstående nyhed.

Bliv opdateret på den gode fondsledelse.

4 gode råd til at komme i gang med effektiv contract management

Har din virksomhed styr på jeres kontrakter? Effektiv contract management kan give en række fordele for virksomheder, der ikke tidligere har arbejdet med kontraktstyring systematisk. Kromann Reumerts eksperter på området har samlet fire gode råd til, hvordan I kommer i gang og får størst muligt udbytte.

Læs mere om de fire gode råd til contract management.

Er du klar til den nye ferielov?

Den 12. juni 2018 holder vi heldagskursus om den nye ferielov, som træder i kraft den 1. september 2020. Selvom det lyder som om, at der stadig er længe til, er det nu, arbejdsgiverne skal ud af starthullerne. Der er nemlig flere forhold at forholde sig til og mange nye ændringer at blive fortrolig med. Partner Helene Amsinck og senioradvokat Maria Bekke Eiersted giver en grundig introduktion til den nye lov og et overblik over, hvad arbejdsgiverne særligt skal være opmærksomme på.

Charlotte Damsbo Lose er udvalgt til Berlingske Business Talent100

Den 19. april 2018 offentliggjorde Berlingske Business årets Talent100. Blandt de unge talenter var Kromann Reumerts senioradvokat Charlotte Damsbo Lose. Talenterne vælges blandt andet på baggrund af stærke resultater; og sådanne har Charlotte. Hun har allerede tidligt i sin karriere spillet en central rolle i store sager i både ind- og udland.

Læs mere om Charlottes udvælgelse.

US-OFAC udtaler: Sanktioner gælder også kryptovaluta

I dag handles der ikke længere kun i dollars, kroner eller euro – nu hedder valutaerne i stigende grad Bitcoins, Ethereum og NEO. Men det er ifølge US-OFAC underordnet, når det kommer til sanktioner mod personer og virksomheder på den såkaldte SDN-liste.
Kromann Reumerts eksperter anbefaler et skræddersyet compliance-program som værn mod sanktionerne.

Læs nyheden.

ABR 18, vol. 4

I april udkom de sidste artikler i advokat Trine Gydemand Bielefeldts artikelserie om de nye standardvilkår ABR 18. Særligt artiklen om digital projektering viste sig at være populær.  I denne fortæller Trine om, hvordan den digitale del af byggeriet ser ud til at blive prioriteret i ABR 18, som vedtages den 21. juni 2018.

Læs ABR 18, vol. 4: Digital projektering.

Kontakt

Arne Møllin Ottosen
Partner (København)
Dir. +45 38 77 44 66
Mob. +45 20 19 74 62