Nyhed

Nyt pro bono-samarbejde: FRAK og Kromann Reumert går sammen om at få unge i arbejde

Samfundet er afhængigt af unge talenter, og hos Kromann Reumert ønsker vi at bidrage til, at endnu flere unge får en fremtid til gavn for dem selv og for samfundet. Det er bevæggrunden for, at vi siden 2014 har fokuseret vores pro bono-arbejde på organisationer, der fremmer dette.

Som led i dette har vi nu indgået et nyt pro bono-samarbejde med FRAK, tidligere Fritidsakademiet. FRAK er en socialøkonomisk virksomhed, der arbejder for at gøre unge i alderen 13-17 år i udsatte byområder gode til at arbejde.

Fritidsjob er, for mange, et godt skridt på vejen til at finde ud af, hvad man synes er spændende og vil gøre karriere inden for. Derfor arbejder FRAK for at give unge på kanten af samfundet en vej ind på arbejdsmarkedet:

"For os hænger job og uddannelse sammen. Mange af de unge, vi arbejder med, har desværre dårlige oplevelser med fra skolen, og derfor kan vores arbejde give dem et mere positivt blik på deres fremtidige muligheder," fortæller projektkoordinator i FRAK, Anne Bach Stensgaard.

FRAKs mål er at give de unge nogle konkrete kompetencer, som de kan bruge på arbejdsmarkedet, og som kan give dem den fornødne tro på egne evner.

Hos Kromann Reumert er det advokatfuldmægtig Amalie Paludan, der varetager samarbejdet. Amalie fortæller:

"FRAK arbejder for at skabe flere muligheder for unge fra udsatte boligområder gennem anerkendelse, uddannelse, træning i og brobygning til at få fritidsjobs, og det er et projekt, vi støtter op om. Vi har hjulpet FRAK med at leve op til kravene i databeskyttelsesforordningen, herunder blandt andet med rådgivning, udarbejdelse af samtykker og privatlivspolitik," fortæller hun.

Anne Bach Stensgaard udtaler om samarbejdet:

"Vi er glade for samarbejdet, og den store hjælp vi får af Kromann Reumert. Hjælpen har blandt andet gjort, at vi kan leve op til den gældende lovgivning på persondataområdet. Det komplicerede stof er blevet forklaret til os på en letforståelig måde, og det gør en kæmpe forskel for motivationen, når vi skal arbejde med det til daglig," siger hun.

Pro bono-samarbejder hos Kromann Reumert

Hos Kromann Reumert indgik vi vores første pro bono-samarbejde i 2008, og siden 2014 har vi særligt fokuseret vores pro bono-indsats på børn, unge og uddannelse, da vi ved, at unge talenter er grundlaget for ikke bare vor egen vækst, men for hele samfundets vækst – både lokalt globalt.

Juridiske specialer

Kontakt

Kristian Storgaard
Partner (Aarhus)
Dir. +45 38 77 44 70
Mob. +45 20 19 74 10
Amalie Paludan
Senior Associate, Advokat (København)
Dir. +45 38 77 42 59
Mob. +45 20 19 74 04