Nyhed

Kromann Reumert vært for Teach First Danmarks årskonference

Det var en dag med gode historier og højt humør, da Kromann Reumert lagde hus til Teach First Danmarks årskonference.

I efteråret 2017 indgik Kromann Reumert et samarbejde med Teach First Danmark – en organisation, der arbejder for at give alle børn i Danmark en god uddannelse, uanset social baggrund. Et formål, der desuden er i tråd med Kromann Reumerts CSR-fokus på netop børn, unge og uddannelse.

Som en del af samarbejdet stiller Kromann Reumert faciliteter til rådighed for Teach First Danmarks årskonference på Sundkrogsgade i København.

"Teach First Danmark skal være blandt de mest attraktive karrieremuligheder for de allerdygtigste nyuddannede kandidater uanset studieretning. Vi ser et stort potentiale i, at de er med til at sikre flere mønsterbrydere i Danmark – ved at undervise og inspirere alle børn til at udnytte deres fulde potentiale og eksempelvis finde vej til universitetet som jurastuderende," fortæller CEO i Teach First Danmark, Jesper Bergmann, og fortsætter:

"Det at have Kromann Reumert som partner er med til at anerkende værdien af vores arbejde, og vi er meget stolte over partnerskabet og de fordele det giver os, herunder muligheden for at låne lokaler til vores arrangementer og juridisk rådgivning."

Udover at lægge hus til nogle af Teach First Danmarks arrangementer yder Kromann Reumert også juridisk bistand til organisationen i forbindelse med eksempelvis den nye databeskyttelsesforordning og ansættelsesretlige forhold.

Læs mere om samarbejdet i nyheden: Kromann Reumert og Teach First Danmark: Sammen om børns fremtid

Kontakt

Arne Møllin Ottosen
Partner (København)
Dir. +45 38 77 44 66
Mob. +45 20 19 74 62