Nyhed

Kromann Reumert og Teach First Danmark: Sammen om børns fremtid

Uanset social baggrund skal alle børn have en god uddannelse. Denne ambition er fælles for Kromann Reumert og Teach First Danmark i det nye samarbejde.

Som led i samarbejdet vil Kromann Reumert blandt andet rådgive Teach First Danmarks organisation om juridiske problemstillinger og være vært for nogle af Teach First Danmarks begivenheder i løbet af 2018.

Teach First Danmarks arbejde tager afsæt i ambitionen om at alle børn – uanset social baggrund – skal have mulighed for at udvikle deres fulde potentiale og få en god uddannelse. Det er et arbejde, der passer godt til Kromann Reumerts CSR-strategi, der siden 2014 har haft fokus på netop børn, unge og uddannelse.

Om det nye partnerskab siger Kromann Reumerts managing partner, Arne Møllin Ottosen:

Teach First Danmark har vist gode resultater i forhold til at engagere flere af de dygtigste og mest motiverede unge til at undervise på de folkeskoler, hvor eleverne har mest brug for det. Der er brug for at give alle, uanset deres sociale baggrund, muligheden for at få en god uddannelse, og vi er glade for at kunne støtte Teach First Danmark i arbejdet med at nå netop det mål.

Samarbejdet passer tilsvarende godt med Teach First Danmarks strategi om at indgå langsigtede partnerskaber med Danmarks førende virksomheder og organisationer. 

Jeg er meget glad og stolt over, at vi har indgået et samarbejde med Kromann Reumert. Som nonprofit har vi langtfra altid haft mulighed for at få juridisk sparring og rådgivning på højeste niveau, og det får vi adgang til med partnerskabet med Kromann Reumert," fortæller Jesper Bergmann, som er CEO for Teach First Danmark.

Kontakt

Arne Møllin Ottosen
Partner (København)
Dir. +45 38 77 44 66
Mob. +45 20 19 74 62