Nyhed

Kromann Reumert er partner ved Greentech Challenge

Kromann Reumert er med som partner, når en række startups modtager rådgivning og pitcher foran investorerne til dette års Greentech Challenge.

Kromann Reumert rådgiver fredag den 26. oktober de 12 grønne startups, som deltager i årets Greentech Challenge. I en heldags rådgivnings-workshop vil Kromann Reumerts team rådgive de 12 virksomheder om de juridiske faldgruber og problemer, der kan opstå i forbindelse med at drive en startup.

Greentech Challenge er et firedages intensivt vækstprogram for grønne startups. I år deltager 12 startups, som henover fire dage vil modtage rådgivning fra blandt andre Kromann Reumert, Accenture, KPMG og Revolt. Det hele kulminerer til Investor Day den 30. oktober, hvor de 12 startups pitcher deres forretningskoncept til investorer.

"Greentech Challenges vision er at skabe en grønnere og mere bæredygtig verden, og det vil vi gerne støtte. Vi har mange års erfaring med at rådgive startups og tech-virksomheder, og partnerskabet med Greentech Challenge er derfor oplagt. Vi glæder os til at lære de innovative startups at kende og til at hjælpe dem på vej," fortæller partner Torben Waage.

Kromann Reumert giver en håndfuld jurastuderende muligheden for at overvære de 12 rådgivningssessions for at give dem et unikt indblik i, hvordan en rådgivningssession foregår.

Kromann Reumert var også i 2016 partner ved Greentech Challenge. Kromann Reumert bakker op om det danske startup-miljø, og vi er også partnere ved DTU Skylab, hvor vi rådgiver bæredygtige startups.

Juridiske specialer

Kontakt

Torben Waage
Partner (København)
Dir. +45 38 77 45 60
Mob. +45 40 61 08 86