Nyhed

Vi støtter coronakrisens børn til Danmarks Indsamling 2022

Kromann Reumert støtter igen i år det store indsamlingsshow Danmarks Indsamling lørdag den 29. januar. Pengene fra indsamlingen går til at hjælpe børn, der lever med konsekvenserne af coronakrisen.

c-Unicef_Anmar-Irak-scaled_1920x1080

Konsekvenserne af coronakrisen rammer alle, men det er ofte de mindste, der bliver de største ofre. Pengene fra Danmarks Indsamling går i 2022 derfor til at hjælpe børn verden over, der lever med pandemiens konsekvenser. Når skoler lukker, sulten voksen og fattigdommen stiger, forsvinder også håbet om en bedre fremtid.

Donationerne til indsamlingen går til de 12 udviklingsprojekter, som organisationerne bag Danmarks Indsamling har udpeget. Projekter som bidrager til indfrielse af FN's Verdensmål. Projekterne sikrer grundlæggende menneskerettigheder og giver børnene mulighed for en ny start med adgang til rent drikkevand, uddannelse og beskyttelse, og også adgang til lægehjælp og omsorg fra en voksen.

"Når børn er ofrene, rammer det ekstra hårdt. Børn og unge verden over fortjener de bedste forudsætninger for en lys fremtid med mulighed for en god uddannelse og et godt helbred. Støtten til Danmarks Indsamling bidrager til indfrielse af FN's Verdensmål, og vi er i Kromann Reumert glade for at kunne give vores bidrag til dette. Derfor støtter vi også i år Danmarks Indsamling," siger managing partner i Kromann Reumert Anders Stubbe Arndal om donationen.

Læs mere om Danmarks Indsamling

Kromann Reumerts samfundsansvar

Kromann Reumert har i mange år doneret til Danmarks Indsamling, som samler penge ind børn og unge i nogle af verdens fattigste lande. Kromann Reumerts arbejde med samfundsansvar tager afsæt i børn, unge og uddannelse, og du kan blive klogere på vores arbejde hermed i vores seneste rapport til FN's Global Compact.

Læs rapporten

Kontakt

Anders Stubbe Arndal
Partner (København)
Dir. +45 38 77 43 05
Mob. +45 20 44 21 92