Nyhed

Tillykke til nyudnævnte directors og senioradvokater

"Ansvar der vokser" er en af vores kerneværdier, og derfor udnævner vi hvert år nye directors og senioradvokater, som skal være med til at lede og udvikle deres yngre kolleger. Fra den 1. februar 2023 er syv gode kollegaer udnævnt med nye titler og nye spændende ansvarsområder.

Tillykke til vores nye directors og senioradvokater Jan 2023 1920x1080.jpg

Karrieretrinene er en del af Kromann Reumerts unikke medarbejderudviklingsprogram, EXPECT, som strukturerer og understøtter personlig og faglig udvikling hos den enkelte medarbejder.

Sammen om skatteområdet

"Der er høje forventninger og stort fokus på karrieudvikling hos Kromann Reumert, og i fællesskab med dygtige kollegaer udvikler man sig både personligt og fagligt," fortæller Birgitte Broholm Hasselriis, nyudnævnt senioradvokat. 

"Jeg ser frem til at arbejde endnu tættere sammen med klienterne i forbindelse med førelsen af deres retssager indenfor skatteområdet, og som senioradvokat følger også et større ansvar for og tættere samarbejde med de yngre kollegaer i skatteafdelingen, hvilket jeg glæder mig til," tilføjer hun.

Birgitte Broholm Hasselriis
Senior Associate, Advokat (København)
Dir. +45 38 77 41 36
Mob. +45 24 86 00 95

Vores nye directors

Thomas Wernblad Hansen og Vilhelm Konstantin Poulsen.

Vores nye Senioradvokater

Birgitte Broholm Hasselriis, Sara Salting Smidemann, Simone Færge Pedersen, Niklas Sten Thage | Kromann Reumert og Tobias Thomsen.

En karriere med ansvar, der vokser

Hverdagen i Kromann Reumert er fyldt med sager, der rykker, ansvar, der vokser og samarbejde, der løfter. Læs mere om dine karrieremuligheder i Kromann Reumert.