Nyhed

Tech-startup Roccai ApS henter millioninvestering fra Mikrofonden

Selskabet Roccai udvikler softwareløsninger til webshops, der giver webshoppen en mere umiddelbar og direkte interaktion med deres kunder. Det er en innovativ AI-baseret swipeløsning til webshops, som via spørgsmål guider og inspirerer forbrugeren med relevante købsforslag. Nu skal løsningen ud i verden, og hertil har de hentet en millioninvestering.

Swipe - telefon - shopping 1920x1080.jpg

Founders inspireret af rejsebranchen

I første omgang er Roccais tre erfarne founders fokuseret på specifikke brancher, hvor forbrugere har et særligt behov for visuel inspiration, herunder eksempelvis rejsebranchen. Så måske du i fremtiden finder dine rejsemål ved at swipe til højre eller venstre på billeder af sandstrande, storbyer, smuk natur og meget andet.

Kromann Reumerts bistand

Kromann Reumert bistod Roccai med at gennemføre en kapitalforhøjelse i selskabet som følge af en pre-seed runde med investering fra Hands-on Mikrofonden. 
Vi har været med på sidelinjen siden Roccai indledte processen med at finde den rigtige investor, og vi har herefter bistået med forhandlinger af term sheet og derefter udarbejdelse af dokumentpakken til at gennemføre investeringsrunden. 

Se Roccais hjemmeside.

Læs mere om tech-startuppen og deres millionindsprøjtning.

Fakta om Roccai

Modulet fra Roccai baserer sig på en SaaS platform. Dette betyder, at der ikke kræves særskilt kodning i de webshops, der ønske at bruge modulet, og softwareløsningen er derfor let at integrere i en webshop. Efter forbrugeren har swipet til højre eller venstre og derved fodret den kunstige intelligens med input, munder dette ud i en række produktforslag til forbrugeren. Softwareløsningen kan tilpasses forskellige former for webshops og er teknisk udformet sådan, at softwaren ikke skaber det samme ekko af produkter grundet feedback loops som eksisterende recommendation engines.

De tre erfarne founders af Roccai er:

  • CEO: Nanna Ulsøe (Founder of The Year 2019, Wonder Tech Awards)
  • CTO: Nanna Munkholm (Finalist for Developer of the Year 2021, Wonder Tech Awards) 
  • CPO: Jane Ulsøe (Winner of the EBA Accelerator 2019 with Canvas Planner

 

Vi skulle i gang med at rejse en pre-seedinvestering, og i den proces havde vi brug for juridisk hjælp. 

Derfor rakte jeg ud til Kromann Reumert - faktisk på LinkedIn -, og vi fik etableret et samarbejde, som fungerede virkelig godt med effektiv bearbejdning af diverse juridiske dokumenter og nødvendig sparring forud for møder med investorer.

Jeg vil klart anbefale startup-founders, der står over for at skulle rejse en større investering, at få Kromann Reumert med ind over."
- Nanna Ulsøe, Founder og CEO hos Roccai.

 

Juridiske specialer
M&A

Kontakt

Amalie Paludan
Senior Associate, Advokat (København)
Dir. +45 38 77 42 59
Mob. +45 20 19 74 04
Peter Hobitz Juel
Assistant Associate, Advokatfuldmægtig (København)
Dir. +45 38 77 31 51
Mob. +45 61 20 18 58