Nyhed

Sundhed og trivsel i Kromann Reumert

Vores medarbejdere er vores største aktiv, og deres trivsel er derfor i højsædet – vi vil have tilfredse medarbejdere, der kan løfte vores klienters sager. Gennem en række initiativer søger vi løbende at give vores medarbejdere de bedste forudsætninger for at præstere og trives i Kromann Reumert.

Vi arbejder målrettet på at fastholde, forbedre og udvikle Kromann Reumert som arbejdsplads. Hvert andet år gennemfører vi en måling af medarbejdertilfredsheden på en række forskellige parametre. I 2018 ændrede vi metoden for målingen for at styrke feedback-kulturen i virksomheden og for at sætte endnu mere fokus på tillid i kommunikationen mellem leder og medarbejder.

Ved at have en dialog i stedet for en anonym spørgeskemabesvarelse kan leder og medarbejder sammen identificere og imødekomme de indsatsområder, der kan øge medarbejdertilfredsheden yderligere. Medarbejdertilfredsheden blev i 2018 målt til indeks 78 – samme niveau som forrige måling i 2016.

Sociale tiltag øger samarbejdsglæden

Det er endnu sjovere at arbejde sammen i hverdagen, når man også kan have det sjovt sammen uden for normal arbejdstid. Vores sociale foreninger har i årets løb arrangeret alt fra vinsmagning og kunstudstillinger til juletræsfest, banko og løbeture. 

Sundhed i Kromann Reumert

Vi tror på, at vores medarbejderes sundhed og balance er med til at løfte medarbejdertilfredsheden og hele virksomhedens præstation. Udover eksempelvis vores løbeklubber, squashklub og fodboldhold, deltager vi årligt i initiativer, der kan løfte vores medarbejderes trivsel, sundhed og motivation. I maj 2018 deltog 111 medarbejdere i cykelkampagnen "Vi cykler til arbejde", og de tilbagelagde sammen mere end 19.000 km! Det svarer til, at vores medarbejdere har sparet klimaet for 3.100 kg. CO2 samt 26,7 sygedage.

I 2018 tilbød vi vores medarbejdere førstehjælpskurser, ligesom vi indkøbte flere hjertestartere til vores kontorer i Aarhus og København.

Vi har skudt 2019 i gang med en sundheds- og balancekampagne, som bygger på vigtige sundhedsprincipper, som vi blev introduceret til af psykologen Bill Mitchell på vores årlige virksomhedsdag V-dag 2018. Vi har igangsat initiativer for medarbejderne, der skal inspirere til sund og lækker mad gennem eksempelvis kokkeskoler og yderligere fokus på blodsukkerneutral mad i kantinerne, til at styrke sindet gennem for eksempel meditation, og til at få rørt kroppen gennem yoga og airbikes og fælles løb gennem vores løbeklubber. Herved har vores medarbejdere mulighed for at holde balancen, mens vi performer i en travl hverdag. 

Artiklen kan også læses i vores nyligt udgivet årsberetning for 2018, hvor du blandt andet også kan blive klogere på, hvordan Kromann Reumert arbejder med CSR.

Kontakt

Arne Møllin Ottosen
Partner (København)
Dir. +45 38 77 44 66
Mob. +45 20 19 74 62