Nyhed

Peter Kirkehei Qvist, anerkendt talent og specialist inden for debt capital markets, indtræder i partnerkredsen i Kromann Reumert

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Peter Kirkehei Qvist, der er en fremtrædende skikkelse indenfor debt capital markets og besidder en omfattende og unik erfaring indenfor både udstedelse af regulatorisk kapital og virksomhedsobligationer generelt.

Peter Kirkehei Qvist indtræder i partnerkreds

Peter er et betydeligt talent inden for det finansieringsretlige område, og nyder stor anerkendelse blandt klienter. I en ung alder blev han i 2022 rangeret som "rising star" af IFLR1000.

Tiltrækning og udvikling af fagligt stærke partnere

"Vores finansieringsteam har arbejdet med Peter på en række sager og har været imponeret over hans omfattende viden samt hans position som betroet rådgiver for en række større danske finansielle institutioner og virksomheder. På det seneste har vi oplevet en betydelig tilstrømning af sager indenfor bank- og finansiering, både indenfor finansielle transaktioner og finansiel regulering. For vores fortsatte udvikling på dette område er det afgørende, at vi fortsætter med at tiltrække og udvikle fagligt stærke partnere, der kan rådgive vores klienter med det høje engagement og faglige niveau, som markedet forventer. Og Peter er det perfekte match på denne videre rejse," fortæller partner Thomas Kaas.

Peter har i henved 10 år specialiseret sig indenfor debt capital markets. Ud over dette rådgiver han også inden for en række andre former for finansielle transaktioner, herunder akkvisitionsfinansiering og andre komplekse finansielle transaktioner samt om regulatoriske forhold for finansielle institutioner.

International erfaring

Peter kommer fra en stilling som Managing Counsel hos Gorrissen Federspiel, og har omfattende international erfaring, blandt andet med en LLM Finance fra Goethe-Universität i Frankfurt og fra det velrenommerede tyske advokatfirma Hengeler Mueller.

Peter udtaler selv om sin tiltrædelse hos Kromann Reumert:

Jeg ser meget frem til at blive partner i Kromann Reumert. Kromann Reumert er et af landets førende advokatfirmaer og har en kultur og klientportefølje, som passer perfekt til mine mål og min fortsatte udvikling. Jeg glæder mig til at indgå i Kromann Reumerts højt specialiserede finansieringsteam og bidrage til yderligere udvikling af debt capital markets-området såvel som finansielle transaktioner generelt.

Peter vil indgå i Kromann Reumerts afdeling for bank- og finansieringsteam, som tæller i alt 17 partnere og 49 ansatte jurister, som er specialiserede indenfor finansielle transaktioner, financial services og restruktureringer.

Vi glæder os til at byde Peter velkommen den 1. oktober 2023.

Kontakt

Christina Bruun Geertsen
Managing Partner (København)
Dir. +45 38 77 43 26
Mob. +45 20 10 63 69
Thomas Kaas
Partner (København)
Dir. +45 38 77 43 53
Mob. +45 24 86 00 77
Peter Schiøler Skaaring
Partner (København)
Dir. +45 38 77 45 04
Mob. +45 61 20 35 54