Nyhed

Nye roller og mere ansvar

I Kromann Reumert tilbyder vi en karriere med ansvar der vokser i takt med den enkeltes udvikling. Pr. 1 februar 2022 har vi derfor udnævnt én ny director og ni nye senioradvokater.

Tillykke til vores nye directors og senioradvokater 1920x1080

Med rollerne følger et voksende ansvar for at bidrage til at udvikle vores forretningsområder, men ikke mindst også for at lede og udvikle sine yngre kollegaer. Managing partner i Kromann Reumert Anders Stubbe Arndal siger:

"De nye roller er en synliggørelse af udviklingsmulighederne i Kromann Reumert og en anerkendelse af vores advokaters talent. Ikke blot af deres juridiske talent og evner til at forstå vores klienters forretning og rådgive herefter, men også af deres menneskelige egenskaber og deres potentiale for at lede vores yngre kollegaer. Med udvikling følger også gensidige forventninger om et større ansvar".

Kromann Reumerts nye director

Anne-Cathrine Søegaard Tolsøe

Kromann Reumerts nye senioradvokater

Martin Bo Thøming,  Nicoline Hermann Stilling, Jon Mitre Sinius-Clausen, Caroline Reendal Nielsen, Anne Abel Hansen, Homa Rahbar Pakdel, Nicolai Helms, Mette Bull Richmann Graah og Anne-Marie Guldbrandsen.

Stort tillykke til alle!

Hverdagen i Kromann Reumert er fyldt med sager der rykker, ansvar der vokser og samarbejde der løfter. Læs mere om dine karrieremuligheder i Kromann Reumert.

Besøg karrieresite

Kontakt

Anders Stubbe Arndal
Partner (København)
Dir. +45 38 77 43 05
Mob. +45 20 44 21 92