Nyhed

Ny CFO i Kromann Reumert

Claus Thorne Madsen tiltræder som CFO i Kromann Reumert den 15. januar 2024. Claus kommer fra en stilling som Vice President Finance hos Carlsberg, og han tager over efter Morten Møller Enegaard, der den 1. februar tiltræder en stilling som Partner, CFO hos PwC.

Indgang Kromann Reumert

Foruden at have været hos Carlsberg har Claus en lang baggrund fra revisions- og konsulentverdenen, som blandt andet tæller stillinger som Equity Partner i både PwC Consulting, Implement Consulting og Deloitte Consulting. Derudover har Claus en MBA fra Henley.  

"Jeg er meget glad og tilfreds med, at vi har landet en så dygtig profil som Claus. Jeg ser frem til samarbejdet og glæder mig til at tage de næste store skridt i vores udvikling sammen med Claus. Vores forretning er allerede veldrevet, men jeg forventer, at Claus kommer med nye vinkler på, hvordan vi kan rykke os yderligere," siger Managing Partner Christina Bruun Geertsen.

Selv om det er en veldrevet forretning, som Claus træder ind i, venter der flere nye og spændende udviklingsopgaver idet Kromann Reumert blandt andet har lanceret ny bonusmodel pr. 1. januar 2024 i forlængelse af fjernelse af normtiden og tiltrædelse af Science Based Targets.

Afdelingerne som Claus får ansvar for tæller Økonomi, Risk & Compliance, IT, Facility og kantinen.

Kontakt

Christina Bruun Geertsen
Managing Partner (København)
Dir. +45 38 77 43 26
Mob. +45 20 10 63 69