Nyhed

Monta lukker €80 mio. serie B-runde for at fremskynde udrulning af platform til opladning af elbiler

Monta er den førende platform til at styre hele økosystemet for opladning af elbiler. De har netop lukket en Serie B-runde på 80 mio. EUR, hvilket bringer virksomhedens samlede finansiering til 130 mio. EUR på kun tre år. Det har været en stor glæde at rådgive Monta både i denne og tidligere finansieringsrunde.

Monta lukker €80 mio. serie B-runde for at fremskynde udrulning af platform til opladning af elbiler

Energize Capital ledte investeringsrunden med deltagelse fra tilbagevendende investorer Headline, byFounders, AENU og Creandum. Nye investorer inkluderer Greenpoint, Quantum Light og Danmarks Eksport- og Investeringsfond. 

Vi har samarbejdet med Kromann Reumerts specialister i startup & venture siden Monta's første investeringsrunde og i forbindelse med den netop lukkede Serie B-runde. Deres solide rådgivning og ekspertise inden for dynamikkerne i venture har været af højeste klasse, og de har været en uvurderlig hjælp både i forhold til sparring, benchmarking, forhandling med investorer samt ved drafting af investeringsdokumenter.

Philip Jørsboe, Head of Legal, Monta
...

Monta fremskynder sin opladningsplatform, som betjener hardwareproducenter, branchepartnere, virksomheder og bilister med én integreret softwareløsning. Montas platform hjælper også hardwareproducenter med at optimere deres produkter ved at give dem indsigt i brug og ydeevne. Det optimerer fejlfinding og tid brugt på vedligehold.

Monta har strømlinet opladning af elbiler

Siden første funding i 2020 er virksomheden blevet anerkendt for at forenkle og strømline udrulning, brug og administration for både branchepartnere og virksomheder.

Elbiler kan nu bruge Montas software til at oplade på mere end 600.000 opladningsstationer i hele Europa. Monta spiller en central rolle i det globale skifte mod decentral elektrificering. Deres softwareplatform udgør rygraden, der gør denne afgørende overgang inden for energi og mobilitet mulig.

Denne €80 mio. serie B-finansiering skal styrke Montas investeringer i produktudvikling, udvidelse af partner-netværk på tværs af alle markeder og sammen med branchen skabe en bæredygtig opladningsinfrastruktur for at give branchepartnere og bilister mere kontrol over deres energiforbrug.  

Juridiske specialer
M&A

Kontakt

Thejs Tofting
Partner (København)
Dir. +45 38 77 45 51
Mob. +45 61 63 54 12
Amalie Paludan
Senior Associate, Advokat (København)
Dir. +45 38 77 42 59
Mob. +45 20 19 74 04
Gustav Ottesen
Assistant Associate, Advokatfuldmægtig (København)
Dir. +45 38 77 12 05
Mob. +45 40 49 21 44