Nyhed

Kromann Reumert udnævner nye directors og senioradvokater

21 advokater har 1. november 2021 fået nye titler. De er blevet udnævnt directors og senioradvokater, og med den nye titel vokser også ansvaret for at medvirke til Kromann Reumerts fortsatte udvikling som en af landets absolut førende erhvervsadvokatvirksomheder.

Directors-udnævnelser-oktober-2021_1920x1080

I Kromann Reumert tilbyder vi en karriere med ansvar der vokser i takt med den enkeltes udvikling. Derfor udnævner vi årligt nye directors og senioradvokater. Fra 1. november 2021 henholdsvis ni og 12 nye af slagsen. Med den nye titel følger også nye ansvarsområder. Blandt andet vokser ansvaret for at lede og udvikle sine yngre kollegaer:

"Udover deres høje faglige niveau besidder vores nye senioradvokater og directors også et stort lederpotentiale. Som en del af vores medarbejderudviklingsprogram er det et potentiale, vi sammen løbende afsøger og styrker, så de er klædt på til de nye forventninger og til at få ansvar for at lede og udvikle deres yngre kollegaer," fortæller Birgitte Brix Bendtsen, Head of People & Development.

En af Kromann Reumerts nye directors er Frej Vermund Skov. Han fortæller om sin nye rolle:

"Som director kommer jeg til at udvikle mit forhold til vores klienter og samarbejdspartnere, og jeg bliver i endnu højere grad end før ansvarlig for at projektlede og "sætte holdet" og retningen på den enkelte sag. Derudover er jeg leder for mine yngre kollegaer, og det er vigtigt for mig at være en god rollemodel for dem. Det er jeg blandt andet ved at være lyttende, engageret og motiverende – nøjagtig som i min relation til vores klienter."

Rikke Holmgaard-Poulsen, der er nyudnævnt senioradvokat, fortæller:

"Med min nye rolle følger et større ansvar for at oplære og udvikle mine yngre kollegaer. Det er et ansvar, der er vokset gradvist det sidste års tid, og som jeg glæder mig til at have endnu større fokus på. Hos Kromann Reumert er der plads til, at man kan gøre karriere i et tempo og på vilkår, som passer ind i ens liv i øvrigt. Jeg er selv på nedsat tid og fortsætter med det som senioradvokat. Jeg sætter stor pris på, at jeg – mens jeg har små børn – kan have færre timer på arbejde, uden at det går ud over mine karrieremuligheder hos Kromann Reumert."

Vores nye directors og senioradvokater

Stort tillykke til vores nye directors og senioradvokater:

Directors

Hillary Roberts, Jeanne Bønsdorff, Linnea Clara Klingberg-Jensen, Kristian Bro, Kristian Harald Vibæk Sørensen, Frej Vermund Skov, Ulrik A.W.L. Hedegaard, Mia Thulstrup Gedbjerg og Christina Melstrup Toft.

Senioradvokater

Mette Riber Rasmussen, Louise Grøndahl Nielsen, Agnes Navntoft, Lachlan Salt, Daniel Loft, Rikke Holmgaard-Poulsen, Laura Nelson Marusic, Heela Lakanval, Frederik Bjerre von Fintel, Sofie Jensen, Mette Møller Pedersen og Dennis Albrechtsen.

En karriere med ansvar der vokser

Hverdagen i Kromann Reumert er fyldt sager der rykker, ansvar der vokser og samarbejde der løfter. Læs mere om dine karrieremuligheder i Kromann Reumert.

Kontakt

Anders Stubbe Arndal
Partner (København)
Dir. +45 38 77 43 05
Mob. +45 20 44 21 92