Nyhed

Kromann Reumert udgiver Citizenship-rapport

I vores CSR-rapport – Kromann Reumert Citizenship – gør vi status over vores CSR-initiativer siden sommeren 2017. En periode, der blandt andet har budt på et nyt pro bono-samarbejde med fokus på børn, unge og uddannelse, en tur til Uganda med Danmarks Indsamling, solceller på taget af vores kontor i København og et fortsat ambitiøst arbejde med videndeling med dansk erhvervsliv og samfundet generelt.

Vores CSR- og pro bono-aktiviteter handler om at gøre en positiv forskel og yde et bidrag til den omverden, vi alle er en del af – som virksomhed og individer. Vi har samlet alle vores indsatser under Kromann Reumert Citizenship. Under denne label fokuserer vi vores pro bono-aktiviteter på børn, unge og uddannelse og på menneskerettigheder og integrerer CSR i alle vores processer som et naturligt element i at drive en ansvarlig virksomhed.

Vores mange pro bono-samarbejdspartnere kæmper dagligt for at give særligt børn og unge i ind- og udland en bedre fremtid, og vi er stolte over at kunne bidrage ved at dele ud af vores største aktiv, nemlig vores juridiske viden. I dette års Citizenship-rapport får du blandt andet et indblik i, hvordan vi i vores pro bono-arbejde arbejder med børn, unge og uddannelse i både ind- og udland og eksempelvis tog med Danmarks Indsamling til Uganda. Du kan også læse om, hvordan vi arbejder fokuseret med verdensmålene, menneskerettigheder og bæredygtighed som en integreret del af vores og vores klienters forretning.

Med rapporten udtrykker vi også vores fortsatte støtte til UN Global Compact, som Kromann Reumert har været medlem af siden 2008.

Læs mere om vores arbejde med CSR i Citizenship 2018.

Kontakt

Arne Møllin Ottosen
Partner (København)
Dir. +45 38 77 44 66
Mob. +45 20 19 74 62