Nyhed

Kromann Reumert og Thinkers50 European Business Forum retter blikket mod Asien

"Learning from Asia" er temaet for dette års European Business Forum. Kromann Reumert er igen i år med som partner. European Business Forum 2019 afholdes i Odense den 25. – 26. september.

Alibaba, Huawei og Uniqlo er bare tre af de virksomheder, der de seneste år har konsolideret sig på det globale marked, og mange flere virksomheder er på vej. På European Business Forum giver nogle af verdens førende business thinkers svar på, hvilke faktorer der har medvirket til, at netop Asien på få årtier har oplevet et så markant opsving – både økonomisk og teknologisk.

I år er der mulighed for at møde blandt andre INSEAD professor Erin Meyer og den verdenskendte svenske økonom Kjell Nordström, som begge giver deres bud på, hvad vesten kan lære af østen. Igen i år er der også danske oplæg, blandt andet fra Rasmus Hougaard, som er grundlægger af "The Potential Project".

Om partnerskabet med Thinkers50 udtaler Arne Møllin Ottosen, managing partner i Kromann Reumert:

"Ved at kigge mod Asien kan vi lære meget om at tilgå ny teknologi og innovation, og vi har store forventninger til dette års European Business Forum. Vi er rigtig glade for vores samarbejde med Thinkers50, som igen i år har formået at tiltrække nogle af verdens førende "business thinkers" og giver os alle en unik mulighed for læring og inspiration direkte fra kilderne."

Verdens førende business thinkers

Udover European Business Forum rangerer Thinkers50 hvert andet år verdens 50 mest indflydelsesrige business thinkers ved "the Oscars of business thinking". Ved den seneste kåring i 2017 blev Roger Martin (Design thinking) kåret som verdens førende business thinker. Næste kåring afholdes i november 2019.

Få rabat på din billet

Kromann Reumert har mulighed for at tilbyde 15 % rabat på køb af billetter til European Business Forum 2019. Kontakt marketingkonsulent Thomas Frost Jensen på tfj@kromannreumert.com for mere information.

Juridiske specialer

Kontakt

Arne Møllin Ottosen
Partner (København)
Dir. +45 38 77 44 66
Mob. +45 20 19 74 62