Nyhed

Kromann Reumert støtter coronakrisens børn med 150.000 kr.

Årets Danmarks Indsamling løb af stablen lørdag den 6. februar. Kromann Reumert og medarbejdere deltog igen i år og donerede samlet 150.000 kr. til coronakrisens børn.

Danmarks-indsamlig-2021-1920x1080.jpg

DR går hvert år sammen med 12 humanitære organisationer for at samle penge ind til mennesker i de fattigste lande i verden. Støtten går i år til de mange børn, der er ofre for coronapandemien.

Med projekter i 13 lande og tre kontinenter skaber Danmarks Indsamling håb for pandemiens børn. Hjælpen går til at sikre lægehjælp, at sikre adgang til rent vand, give mulighed for at komme i skole og at få den omsorg, som alle børn har brug for. SOS Børnebyerne - som Kromann Reumert i mange år har støttet med pro bono-rådgivning - vil med støtten i år styrke udsatte og marginaliserede børn i Rwanda til en tryg og kærlig opvækst gennem hjælp til selvhjælp, adgang til uddannelse og mental sundhed.

Om støtten fortæller managing partner i Kromann Reumert Anders Stubbe Arndal:
 "COVID-19 har ikke blot ramt erhvervslivet hårdt. Også verdens børn lider som følge af coronapandemiens hærgen. Børn i nogle af verdens fattigste lande er blevet efterladt og er uden adgang til den nødvendige medicin; de er uden adgang til skole; de er uden adgang til den fornødne hjælp, der er så afgørende et behov for at give dem. Under hele pandemien har vi som samfund stået sammen – det gør vi også nu til Danmarks Indsamling."

Kontakt

Anders Stubbe Arndal
Partner (København)
Dir. +45 38 77 43 05
Mob. +45 20 44 21 92