Nyhed

Kromann Reumert står bag nogle af verdens bedste bestyrelses­uddannelser

Den 16. januar 2018 udgav CBS Wire en artikel om, at populariteten af CBS Bestyrelsesuddannelserne ved Copenhagen Business School er støt stigende. Uddannelserne er udviklet i tæt samarbejde mellem CBS Executive, EY og Kromann Reumert, og partnere og advokater fra Kromann Reumert optræder som undervisere på samtlige moduler.

Uddannelsesmodulerne, herunder, Board Leadership Masterclass, og CBS Executive Bestyrelsesuddannelsen er – sammen med de mange andre moduler Kromann Reumert underviser på – udviklet for at yde et bidrag til en styrkelse af kvaliteten af bestyrelsesarbejdet i Danmark.

Og netop dette synes at være i fokus blandt både nye og erfarne bestyrelsesmedlemmer. 

"Since 2013, the number of participants attending one of CBS’ many board programs have increased almost tenfold," står der i artiklen fra CBS Wire.

En anden positiv stigning er i antallet af kvindelige deltagere i uddannelserne. Ifølge CBS Wire er nemlig omkring 40 % af deltagerne kvinder, der i fremtiden skal bidrage til bestyrelsesarbejdet rundt om i både danske og internationale virksomheder.

Internationalt udsyn øger populariteten

"Engagement in global projects like the Global Board Leadership Summit, which comes to CBS in September, is one of the reasons why CBS’ Board Education has continued to grow in popularity since it started in 2013," lyder det i artiklen.

Til Global Leadership Summit, som partner Marianne Philip fra Kromann Reumert har været med til at tilrettelægge, inviteres bestyrelsesformænd, CEO's og akademiske ledere fra globalt førende corporate governance-miljøer til innovative indspark samt sparring og videndeling om bestyrelsesarbejdets muligheder og udfordringer. Disse er attraktive for både bestyrelserne og for den internationale udvikling på området:

"Det er meget positivt at se dette øgede fokus på corporate governance og bestyrelsernes meget vigtige arbejde. Jeg er sikker på, at topmøderne viser sig at være gavnlige for den internationale sparring om best pratice, hvor vi i Danmark bestemt har god erfaring at byde ind med," siger partner Anders Stubbe Arndal, der er en del af faculty på CBS Bestyrelsesuddannelserne.

Kromann Reumerts rådgivning

Vi oplever en stigende opmærksomhed på den gode selskabsledelse, herunder uddannelsen af bestyrelser, så disse er rustede til at varetage virksomhedens interesser bedst muligt. Det er etableringen af Global Board Leadership et godt eksempel på.

Vi rådgiver derfor om blandt andet udarbejdelse og implementering af retningslinjer for eksempelvis bestyrelsessammensætning, ledelsers rettigheder og forpligtelser samt ledelses- og bestyrelsesansvar.

Juridiske specialer

Kontakt

Arne Møllin Ottosen
Partner (København)
Dir. +45 38 77 44 66
Mob. +45 20 19 74 62
Anders Stubbe Arndal
Partner (København)
Dir. +45 38 77 43 05
Mob. +45 20 44 21 92