Nyhed

Kromann Reumert nomineret til HR-prisen

Kromann Reumert er blandt de nominerede, når DANSK HR den 3. oktober 2019 uddeler HR-prisen til en virksomhed, der har gjort en ekstraordinær indsats eller opnået særlige resultater på HR-området.

Siden 1997 har DANSK HR årligt hyldet virksomheder, der udmærker sig på HR-området. Tidligere modtagere af HR-prisen er blandt andre ISS, IKEA, Falck, SEB Pension og Vestas. Vi er i Kromann Reumert stolte af at kunne fortælle, at vi er blandt de nominerede til årets prisuddeling.

Sundhed og balance

Vi har netop afsluttet vores sundheds- og balancekampagne "Bill Says", som Kromann Reumerts HR-team stod bag. Vi kaldte kampagnen "Bill Says", fordi den blev kickstartet med et helt fantastisk oplæg om sundhed og balance af London-psykolog Bill Mitchell. Kampagnen havde til formål at sikre, at alle har den rette mentale balance og fysiske sundhed til at kunne trives og præstere i en travl hverdag. Med en holistisk tilgang og ved inddragelse af medarbejderne har Kromann Reumert introduceret forskellige sundheds- og balancetiltag, der har understøttet virksomhedens strategi og prioriteringer.

Kampagnen bestod bl.a. af kokkeskole om sund mad i vores kantiner, lunch & learn-sessioner, meditation, løbeklub og yoga koblet med en bred intern kommunikationskampagne om sundhed og balance i arbejdsdagen. En evaluering af kampagnen viser, at den har været en stor succes og har bragt fremgang på de parametre, der var i fokus.

"Kromann Reumert er en vidensvirksomhed, der lever af dygtige medarbejdere. Det er derfor af højeste prioritet at skabe de bedste rammer for, at vi hver især kan udfolde vores fulde potentiale. Så skaber vi nemlig samtidig bedst værdi for vores klienter,"  fortæller HR-chef Birgitte Brix Bendtsen, der sammen med HR-seniorrådgiver Lars Frydendal var drivkraften bag kampagnen.

Stem os til tops

Virksomhederne ATEA, Danfoss Drivers og Pascal er også med i opløbet, og du kan være med til at afgøre, hvem der skal modtage prisen. Afstemningen foregår online og er åben frem til den 30. september. Prisoverrækkelsen finder sted på Træfpunkt HR i Øksnehallen den 3. oktober 2019.

Læs mere om HR-prisen