Nyhed

Kromann Reumert intensiverer sit internationale fokus

Kromann Reumert udvider Londonkontoret til at dække flere juridiske specialer.

St. Paul's Cathedral - Millenium Bridge -London - UK 1920x1080.jpg

Det internationale arbejde ind og ud af Danmark fylder stadig mere i Kromann Reumert. Derfor udvider vi nu vores Londonkontor til at dække flere af vores juridiske specialer. Det betyder blandt andet, at fem af vores partnere – med base i både London og København – vil lede vores Londonkontor i fællesskab. Det skal yderligere styrke aktiviteterne i London, det lokale netværk og det faste team på 4-5 jurister på Londonkontoret.

Solid international erfaring

De fem partnere, Teis Gullitz-Wormslev, Jakob Hans Johansen, Christian Lundgren, Thomas Kaas og Claus Juel Hansen, kommer med forskellige kompetencer og specialer, men har alle en solid international track record og mange års erfaring med internationale sager til fælles. Specialerne omfatter blandt andet M&A, capital markets, finansiering, insolvens og rekonstruktion samt tvister.

"Vi oplever en markant vækst på grænseoverskridende transaktioner og sager  både inbound og outbound  og mange af disse opgaver har uændret afsæt i London. Ved at have flere specialer fast repræsenteret i London imødekommer vi den generelt øgede specialisering på advokatydelser," siger Teis Gullitz-Wormslev og giver et par eksempler på aktuelle sager, hvor Kromann Reumert har bistået med internationale kompetencer, for eksempel i forbindelse med FLSmidths køb af Thyssenkrupps mineforretning og Novo Holdings Principal Investments køb af BBI Diagnostics. Men også inden for en lang række andre sagsområder som finansiering, restrukturering og tvister fylder Outbound Legal mere.

30 år i London

Kromann Reumert har haft kontor i London i mere end 30 år og har fast udstationeret partnere og ansatte advokater til London. Udover Londonkontoret er Kromann Reumerts aktiviteter inden for Outbound Legal en integreret del af vores internationale strategi, herunder tilknytning af jurister i London og København med international baggrund og uddannelse. 

"At have dygtige jurister ansat med en anden kulturel og uddannelsesmæssig baggrund, og med erfaring fra store internationale advokatfirmaer, har bidraget væsentligt til, at Kromann Reumert har succes i London. Det har også bidraget til at løfte danske klienters investeringer og opkøb i udlandet," siger Jakob Hans Johansen og uddyber:

"Vi er, og ønsker at fortsætte med at være, et dansk advokatfirma med et internationalt udsyn, og vi ønsker fortsat at udvikle og forbedre os som virksomhed. Når verden bliver mere integreret  både kulturelt, økonomisk og på en række andre parametre  og vores klienters forretning og interesser bliver mere og mere internationalt orienterede, så skal vi selvfølgelig følge med for at blive ved med at være relevante og konkurrencedygtige."

I brochuren kan du læse om vores Londonkontor.

Kontakt

Teis Gullitz-Wormslev
Partner (København)
Dir. +45 38 77 44 85
Mob. +45 61 20 35 36
Jakob Hans Johansen
Partner (København)
Dir. +45 38 77 44 20
Mob. +45 61 61 30 32