Nyhed

Kromann Reumert indgår sponsoraftale med tennistalentet Clara Tauson

Kromann Reumert støtter talentudvikling i flere forskellige brancher og discipliner i Danmark. Og endnu et ungt dansk talent er netop tilføjet porteføljen, nemlig stortalentet og Danmarks bedste tennisspiller Clara Tauson, som Kromann Reumert har indgået en 3-årig sponsoraftale med.

Clara-Tauson

Om støtten udtaler Clara Tauson: "Jeg er virkelig glad for at indgå en sponsoraftale med Kromann Reumert. Sponsoratet er med til at sikre min udvikling og give mig mere frihed til at kunne koncentrere mig om min sportslige karriere. Jeg håber, at jeg kan gengælde tilliden ved at vise gode resultater de kommende år."

At støtte et ungt talent som Clara Tauson hænger sammen med Kromann Reumerts strategi om at støtte børn og unge i deres læring og udvikling. Børn og unges vækst er samfundets vækst og dermed også Kromann Reumerts vækst. Støtten er bredt delt ud og strækker sig fra pro bono-arbejde for organisationer, der arbejder for børn, unge og uddannelse, heriblandt SOS Børnebyerne, Børnehjælpsdagen, Human Practice Foundation til direkte støtte til unge danske talenter i forskellige brancher fra iværksætteri til sport.

Det er derfor en fornøjelse, at Kromann Reumert nu kan offentliggøre at have føjet et sportstalent til puljen af unge talenter. Og det er ikke et hvilket som helst talent. For tredje år i træk er Clara Tauson med sine bare 19 år og fuld fart frem mod nettet kåret til Årets Tennisspiller 2021 i Danmark. Samtidig har hun opnået en placering som nr. 39 på ranglisten over verdens bedste tennisspillere. Det er ungt dansk talent, når det er allerbedst.

"Clara Tauson er et talent i sin branche - tennissporten - og et eksempel på et ungt menneske, som arbejder målrettet og dedikeret for det, hun brænder for. Hun er en rollemodel, som viser vejen for andre unge. Og når vi vælger at støtte Clara, så er det i fin forlængelse af vores strategi om at støtte børn og unge i læring og uddannelse og dermed i at udnytte deres talenter optimalt," udtaler Martin Dahl Pedersen, partner i Kromann Reumert.

Martin Dahl Pedersen står som partner i Kromann Reumert i spidsen for det forretningsområde, som rådgiver professionelle sportsfolk om juridiske forhold i forbindelse med deres karriere. Det er derfor ikke uden baggrundsviden om, hvad der skal til for at arbejde sig op til det niveau, som Clara Tauson har nået, at Martin Dahl Pedersen har været med til at definere sponsoratet.

"Hos Kromann Reumert har vi en gruppe af advokater og fuldmægtige med stort branchekendskab og erfaring inden for alle områder af sport (medier og entertainment.) Vi er også så heldige at have flere sportstalenter blandt vores yngre advokater hos Kromann Reumert, så vi kan med overbevisning sige, at vi på alle måder ved, hvad der skal til for at arbejde på det niveau, som Clara gør. Det er derfor både nærliggende og rigtigt i forhold til vores strategi at bakke et sportstalent som Clara op, så hun kan videreudvikle sit talent," siger Martin Dahl Pedersen.

Sponsoraftalen løber foreløbig i tre år frem til slutningen af 2024.

Juridiske specialer

Kontakt

Martin Dahl Pedersen
Partner (København)
Dir. +45 38 77 43 88
Mob. +45 24 86 00 17
Anders Stubbe Arndal
Partner (København)
Dir. +45 38 77 43 05
Mob. +45 20 44 21 92