Nyhed

Kromann Reumert indgår partnerskab med NIRAS Green Tech Hub med fokus på grønne startups

Med samarbejdet får de grønne startups i den nye hub adgang til vigtig juridisk sparring, der kan hjælpe iværksætterne til at skalere deres løsning og derved bidrage til en mere bæredygtig verden.

NIRAS Green Tech Hub - partnerskab - MLN_1920x1080

Foto: NIRAS Green Tech Hub

NIRAS Green Tech Hub blev søsat i september 2021 med det formål at skabe en hub for startups og iværksættere, hvor de kan få den nødvendige sparring for at udvikle deres innovative ideer og produkter til fremtidens grønne virksomheder. Bag hubben står ingeniørvirksomheden NIRAS, mens Kromann Reumert, som en af partnerne i projektet, yder juridisk rådgivning til iværksættere og startups.

Partner i Kromann Reumert Maria Holst Levin fortæller:

"NIRAS Green Tech Hub sætter først og fremmest fokus på grønne ideer til en mere bæredygtig verden. En vigtig dagsorden, som vi i Kromann Reumert støtter op om. Hubben er et godt sted for iværksættere at få testet deres produkt og ide af. De kan udveksle erfaringer med hinanden i hubben, og de kan sparre med os og andre partnere, herunder NIRAS' ingeniører, der kan udfordre deres idéer og hjælpe dem til at kunne skalere deres løsning hurtigere end ellers," fortæller Maria.

Hub director Sophie Bech fortæller: "NIRAS' ingeniører kan hjælpe iværksætterne med den tekniske udvikling af deres grønne løsninger. Men alle startups er forskellige og har ikke nødvendigvis brug for den samme sparring. Nogle er gode til én ting, og andre er gode til noget andet – det gælder både vores startups og vores partnere – og det er derfor vigtigt for os, at vi har en bred pallette af partnere, der bidrager med lige netop deres viden og kompetencer. De deltagende startups er glade for at få adgang til et udvalg af Kromann Reumerts specialister, så de er sikre på at få sparring på lige netop deres problemstilling," fortæller hun. Maria supplerer:

"Som partner ved NIRAS Green Tech Hub tilbyder vi iværksætterne juridisk sparring og giver dem og deres startups de bedste juridiske forudsætninger for at blive en succes. Vi ser frem til at bidrage til dette, og jeg er sikker på, at det bliver både lærerigt, inspirerende og en god mulighed for at bidrage til en bæredygtig verden," siger Maria Holst Levin.

Kromann Reumert er medlem af Global Compact

I 2008 blev Kromann Reumert medlem af FN's Global Compact. Som medlem forpligter vi os blandt andet til at arbejde med og årligt rapportere i henhold til Global Compacts ti principper inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption. Vores fokus i vores arbejde med samfundsansvar er børn, unge og uddannelse, herunder at støtte børn og unge i læring og uddannelse. Iværksætteri er en vigtig del heraf. Udover vores samarbejde med NIRAS Green Tech Hub rådgiver vi blandt andre også entreprenante studerende i DTU Skylab og yder pro bono-rådgivning til Fonden for Entreprenørskab.

Læs mere om vores arbejde med samfundsansvar i vores seneste Global Compact-rapportering

Læs mere om NIRAS Green Tech Hub