Nyhed

Kromann Reumert henter ny partner til GDPR-teamet

Birgitte Toxværd, der er én af Danmarks mest erfarne rådgivere inden for databeskyttelsesret, indtræder i partnerkredsen i Kromann Reumert pr. 1. april 2023.

Birgitte Toxværd - partner - april23

"Interaktionen mellem fysiske personer og virksomheder eller organisationer foregår i vidt omfang digitalt, og omfanget af indsamling og behandling af personoplysninger er stadigt stigende. Den digitale regulering intensiverer hele tiden kravene til virksomhederne og organisationerne, ligesom bagkataloget i GDPR udvikler sig og løbende får følgeskab af yderligere regulering, herunder også i krydsfeltet til eksempelvis cybersikkerhed. Den udvikling skal vi som advokatvirksomhed naturligvis matche i vores rådgivning af vores klienter. Vi har derfor allerede det seneste år udvidet og styrket vores afdeling for databeskyttelsesret væsentligt, og vi er rigtig glade for, at vi nu kan føje endnu en erfaren advokat og partner til teamet med Birgittes tiltrædelse," fortæller managing partner Christina Bruun Geertsen.

Birgitte Toxværd har i mere end 18 år været specialiseret i databeskyttelsesret. De seneste år som partner hos Horten. Derudover viser Birgittes CV også værdifuld praktisk "hands on"-erfaring fra den anden side af bordet, hvor hun har arbejdet i store virksomheder som A.P. Møller-Mærsk. Birgitte siger selv om sin tiltrædelse hos Kromann Reumert:

"Jeg ser meget frem til at indtræde som partner i Kromann Reumert. EU-reguleringen af digitalisering, herunder databeskyttelse, kunstig intelligens og sikkerhed, har fart på. Klienterne har brug for råd til, hvordan de navigerer klogt i det nye regulatoriske farvand, og med landets dygtigste specialister inden for blandt andet IT-outsourcing og cybersikkerhed har Kromann Reumert en unik position til at yde 360 graders rådgivning inden for data og digitalisering. Jeg glæder mig til at være en del af det store og dygtige hold."

Læs mere om vores rådgivning om persondata og whistleblowerordninger, og se det fulde team, som Birgitte Toxværd bliver en del af.

Træfigurer - blå mand - personer - brikker 3840x2160.jpg
Speciale

Virksomheder og myndigheder skal i stigende grad navigere i en verden præget af øget digitalisering samt brug af big data og...

Birgitte Toxværd
Partner (København)
Dir. +45 38 77 10 34
Mob. +45 51 34 32 22

Juridiske specialer

Kontakt

Christina Bruun Geertsen
Managing Partner (København)
Dir. +45 38 77 43 26
Mob. +45 20 10 63 69
Pia Kirstine Voldmester
Partner (København)
Dir. +45 38 77 10 15
Mob. +45 26 86 64 28