Nyhed

Kromann Reumert henter markant profil til ESG-området

Advokat Line Berg Madsen vender retur til Kromann Reumert som partner efter at have hentet erfaring og inspiration fra både klientsiden og Poul Schmith/Kammeradvokaten.

Kromann Reumert henter markant profil til ESG-området

Line Berg Madsen har været fuldmægtig og har opnået sin advokatbestalling hos Kromann Reumert, og det er derfor en hjemmevant advokat, der pr. 1. august 2023 igen træder ind ad døren hos Kromann Reumert. Denne gang dog som partner til Kromann Reumerts ESG-område, som Line skal videreudvikle sammen med Kromann Reumerts eksisterende stærke ESG-team.

Line har de seneste år gjort sig bemærket indenfor ESG-området, hvor hun har rådgivet en række virksomheder om blandt andet ansvarlige og bæredygtige investeringer, ESG-krav til leverandører og ESG-compliance.

"Vi er glade for, at Line har sagt ja til at træde ind i vores partnerkreds og cementere vores i forvejen stærke ESG-team. Vi har gennem flere år arbejdet med ESG, og for snart et år siden formaliserede vi, som ét af de første af de store danske advokatfirmaer, området til et selvstændigt forretningsområde. ESG er vigtigt for alle og bliver samtidigt til stadighed et mere og mere reguleret område. Den udvikling følger vi, så vi kan være på højde med og foran vores klienter og yde den bedste rådgivning. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at vores ESG-team har de dygtigste advokater. Det har vi, og nu har vi yderligere én ved Lines tiltrædelse," udtaler managing partner Christina Bruun Geertsen.

Foruden at rådgive om ESG er Line blandt andet aktiv i advisory boardet for Børsen Bæredygtig, der årligt hylder de grønne frontløbere, og hun er medlem af både præsidiet hos WWF Verdensnaturfonden i Danmark og i Danske Advokaters fagudvalg for klima. Line har desuden, helt tilbage fra hendes tidlige år hos Kromann Reumert, også rådgivet om eksportkontrol og sanktioner og vil også blive en del af Kromann Reumerts forretningsgruppe indenfor dette område.

Selv siger Line om sin tiltrædelse hos Kromann Reumert: "Jeg ser meget frem til at indtræde som partner hos Kromann Reumert. Jeg har haft gode og udviklende år udenfor firmaet, men jeg glæder mig til at slutte mig til det store ESG-team, der allerede er etableret hos Kromann Reumert, og derigennem være en del af firmaets vigtige satsning på området".

Kontakt

Christina Bruun Geertsen
Managing Partner (København)
Dir. +45 38 77 43 26
Mob. +45 20 10 63 69