Nyhed

Kromann Reumert har rådgivet Bavarian Nordic i forbindelse med en rettet emission af nye aktier

Kromann Reumert har rådgivet Bavarian Nordic i forbindelse med en rettet emission af 6.373.680 nye ordinære aktier, der har resulteret i et bruttoprovenu for selskabet på 1.708 mio. DKK.

Sagsomtaler-grafik_1920x1080 DK.jpg

Den 6. december 2021 udsendte Bavarian Nordic A/S en meddelelse om gennemførelse af en privatplacering af nye ordinære aktier til en kurs, der skulle fastsættes via accelereret book-building. Privatplaceringen er blevet gennemført, og kursen blev sat til 268 DKK pr. aktie, hvilket har givet Bavarian Nordic et bruttoprovenu på 1.708 mio. DKK.

Bavarian Nordic har til hensigt at bruge nettoprovenuet til at finansiere et fase 3-pivotalstudie af Bavarian Nordics RSV-vaccinekandidat MVA-BN RSV, sikre den strategiske fleksibilitet, der er nødvendig for at forfølge en aktiv M&A-strategi, samt styrke Bavarian Nordics kapitalgrundlag og likvide beredskab.

Kromann Reumert har rådgivet Bavarian Nordic i forbindelse med den accelererede book-building. Citigroup Global Markets og Nordea Danmark, Filial af Nordea Bank Abp, Finland har fungeret som Joint Global Coordinators og Joint Bookrunners. 

Kromann Reumerts team bestod blandt andet af Christina Bruun Geertsen og Rune Morthorst.

Om Bavarian Nordic 

Bavarian Nordic er et fuldt integreret vaccineselskab, der fokuserer på udvikling, fremstilling og salg af livreddende vacciner. Bavarian Nordic er førende i verden inden for koppevacciner og har igennem mange år været leverandør til den amerikanske stat af ikke-replikerende koppevacciner, der er godkendt af FDA, også til behandling mod monkeypox-virus. Vaccinen er godkendt som en koppevaccine i Europa og Canada. 

Bavarian Nordics kommercielle produktportefølje indeholder desuden markedsførende vacciner mod rabies og mideoverført hjernebetændelse. Endvidere har Bavarian Nordic ved at bruge sin virale vaccineplatformsteknologi MVA-BN® både selv og i samarbejde med partnere udviklet en forskelligartet portefølje af produktkandidater, der er designet til at redde og forbedre liv ved at øge immunforsvaret, herunder en Ebola-vaccine, der er givet i licens til Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson. Bavarian Nordic har ligeledes engageret sig i at udvikle en ny generation af COVID-19-vaccinen.

Juridiske specialer
M&A

Kontakt

Christina Bruun Geertsen
Managing Partner (København)
Dir. +45 38 77 43 26
Mob. +45 20 10 63 69
Rune Morthorst
Senior Associate, Advokat (København)
Dir. +45 38 77 44 68
Mob. +45 20 19 74 96