Nyhed

Kromann Reumert bistår TDC i MTG-handel

Den 1. februar 2018 offentliggjorde TDC, at de fusionerer med MTG Nordic Entertainment og MTG Studios. En fusion, der har til formål at skabe den første fuldt integrerede tele- og medievirksomhed i Europa.

MTG's nordiske forretning er kendt for TV-kanaler som TV3 og streaming-tjenesten ViaPlay. Med fusionen vil kanaler og tjenester som disse blive en del af det, der, ifølge parterne, bliver Europas første fuldt integrerede tele- og medievirksomhed.

TDC's mobil-, bredbånd-, og TV-tjenester vil sammen med MTG's streaming-tjenester og TV-kanaler medføre, at virksomheden sammenlagt får ca. tre millioner nordiske abonnenter.

Strategisk giver fusionen det nye selskab større mulighed for at innovere og udvikle indhold og underholdningsprodukter, der kan distribueres både nationalt og internationalt til selskabets nordiske forbrugere. Fusionen mellem virksomhederne medfører nemlig også, at selskabet sammenlagt får flere end 1000 IT-udviklere til at løse opgaverne i fremtiden.

Kromann Reumert har bistået TDC som lead juridisk rådgiver og har gennem hele forløbet hjulpet med blandt andet at forhandle kontraktskomplekset med MTG samt konkurrence- og selskabsretlige analyser.

Fusionen er bl.a. betinget af, at den godkendes af TDC's aktionærer og konkurrencemyndighederne.

Juridiske specialer
M&A

Kontakt

Christian Lundgren
Partner (København)
Dir. +45 38 77 45 30
Mob. +45 40 74 37 75