Nyhed

Helle Wehl indtræder som partner i Kromann Reumert med fokus på M&A

Kromann Reumert styrker indsatsten inden for M&A-området ved optagelse af Helle Wehl som partner.

Kromann - stemningsbillede - 3840x2160.jpg

Helle Wehl har de seneste 13 år beskæftiget sig med rådgivning om køb og salg af virksomheder og generel erhvervs- og selskabsret. Hun har stor erfaring fra både ind- og udland, hvor hun har ledet en række komplekse M&A-transaktioner samt bistået danske og internationale klienter med rettighedsudstedelser og børsnoteringer.

"Vi har et meget stærkt M&A-team i Kromann Reumert, og vi er glade for, at vi nu opruster yderligere ved optagelse af Helle Wehl som partner pr. 1. januar 2022. Helle har den helt rette profil - hun har en stærk forretningsforståelse, en kommerciel og international tilgang til sin rådgivning og evner at have "øje på bolden" i komplekse og tidspressede processer, som det jo ofte er, når vi skal styre og hjælpe vores klienter igennem en transaktion," fortæller partner Christina Bruun Geertsen, der leder Kromann Reumerts M&A-afdeling. 

I Kromann Reumert vil Helle Wehl indgå i Danmarks største afdeling for virksomhedsoverdragelser, som gennem årene har været involveret i en række af de største og mest profilerede M&A transaktioner i Danmark. 

Hjem til KR

Helle Wehl har i de seneste tre år været associeret partner i Accura. I årene forinden har hun arbejdet som intern rådgiver og virksomhedsjurist hos Danske Bank og gategroup i Zurich. 

Helle begyndte sin karriere som advokat i Kromann Reumert, hvor hun beskæftigede sig med M&A-området samt bank- og finansieringsret.

Juridiske specialer
M&A

Kontakt

Anders Stubbe Arndal
Partner (København)
Dir. +45 38 77 43 05
Mob. +45 20 44 21 92
Christina Bruun Geertsen
Managing Partner (København)
Dir. +45 38 77 43 26
Mob. +45 20 10 63 69