Nyhed

Gik du glip af noget i februar?

En ny podcast om udbud, coronavirussens betydning for international handel og udnævnelse af Kromann Reumerts nye senioradvokater og directors. Vi har samlet det vigtigste indhold fra en begivenhedsrig februar måned, så du helt opdateret kan gå foråret i møde.

COVID-19: Hvem bærer ansvaret for manglende opfyldelse af allerede indgåede aftaler ‒ og hvad med nye aftaler?

Covid-19, bedre kendt som coronavirus, er nået til Danmark og har allerede fået stor betydning for den internationale handel. Et af de spørgsmål, der nu er særdeles aktuelt, er, hvem der bærer ansvaret for manglende opfyldelse af allerede indgåede aftaler. Kan "force majeure" eksempelvis føre til ansvarsfrihed?

Læs nyheden.

10 fokusområder for din virksomhed i 2020

Vi har samlet 10 fokusområder, som din virksomhed bør være opmærksom på i 2020. Få indsigt og inspiration, der kan tjene som forberedelse til en kompleks (juridisk) verden med større forventninger og flere potentialer.

Læs rapporten.

Stort tillykke til Kromann Reumerts nye senioradvokater og directors

I slutningen af februar udnævnte vi ni nye senioradvokater og ni directors, som alle har nye udfordringer og et større ledelsesansvar i vente.

Læs mere om udnævnelsen.

Ny podcastserie: Udbudsnyt

"Udbudsnyt" er en tilbagevendende podcastserie, som i denne omgang opdaterer dig på de nye tærskelværdier, udspil om grønnere indkøb samt de seneste kendelser fra Klagenævnet for Udbud, hvor vi giver vores anbefalinger til ordregivere og tilbudsgivere i lignende situationer. Serien er for både offentlige indkøbere og leverandører til det offentlige samt andre, der beskæftiger sig med udbud.

Lyt til podcasten.

Nye regler for finansielle virksomheders outsourcing ‒ øget fokus på risikostyring

Finanstilsynet sendte i februar et lovudkast og udkast til to nye bekendtgørelser om outsourcing i høring. De to bekendtgørelser skal erstatte den eksisterende outsourcingbekendtgørelse fra 2010 og blandt andet bringe de danske regler på omgangshøjde med de seneste internationale anbefalinger på området.

Læs mere.

Status for ABR 18: Såvel bygherrer som rådgivere fraviger de nye standardvilkår

I juni 2018 blev ABR 18 vedtaget som afløser for ABR 89. I den forgangne tid er der i branchen ‒ til trods for intentionerne om det modsatte ‒ blevet introduceret en række fravigelser til regelsættet fra såvel bygherreside som rådgiverside. Vi ser nærmere på de mest gængse tendenser, der begynder at tegne sig i praksis.

Læs artiklen.

Kromann Reumert inviterer til konference om cybersikkerhed

Deltag i vores konference om cybersikkerhed den 17. marts i København, hvor vi stiller skarpt på de muligheder og udfordringer, som cybersikkerhed giver virksomheder og myndigheder i Danmark.

Kontakt

Anders Stubbe Arndal
Partner (København)
Dir. +45 38 77 43 05
Mob. +45 20 44 21 92