Nyhed

Gik du glip af noget i april?

April måned har nu nået sin ende, og vi ser tilbage på alt det, der skete. Fik du det hele med? Ellers har vi samlet det bedste indhold fra den forgangne måned, så du hurtigt kan blive opdateret.

2018 i Kromann Reumert – gode takter, nye tiltag og rivende udvikling

I april udgav vi vores årsberetning, hvor vi inviterer indenfor til året, der gik. Læs med og få indblik i vores mest markante sager og vores medarbejderes arbejde og bedrifter. Her kan du også læse vores CSR-rapport, Citizenship, der for første gang er en del af årsberetningen.

Læs Kromann Reumerts årsberetning 2018.

EU-Domstolen afsiger ny dom om forbuddet mod dobbelt strafforfølgning

Ifølge en ny dom fra EU-Domstolen hindrer forbuddet mod dobbelt strafforfølgning ikke en national konkurrencemyndighed i at pålægge en virksomhed to bøder inden for samme beslutning, hvis virksomheden både har overtrådt national konkurrenceret og EU-konkurrencereglerne.

Læs mere om dommen.

Kromann Reumert rådgiver Eniig i dobbelt virksomhedshandel på energiområdet

I april offentliggjorde Eniig og Verdo to skelsættende overdragelsesaftaler, som er blevet til under rådgivning fra Kromann Reumert. Med aftalerne overtager Eniig to elnetselskaber fra Verdo A/S, der samtidig erhverver Eniigs varmeforsyningsselskaber.

Læs mere om sagen.

USA og EU eskalerer handelskrig over Boeing og Airbus 

En 14-årig tvist mellem USA og EU om tilskud til Boeing og Airbus er tilsyneladende blusset op igen. Nu truer USA med at indføre toldafgifter på EU-produkter svarende til 11 mia. dollars, heriblandt på store civile fly og europæiske landbrugsprodukter.

Læs mere om handelskrigen.

Kromann Reumert donerer IT-udstyr til unge i Malawi

Børn, unge og uddannelse er grundlaget for vores CSR-indsats. Derfor er vi stolte af at have indgået et samarbejde med organisationen FAIR, der hjælper med at sende vores aflagte IT-udstyr til Malawi.

Læs mere om donationen.

Ligebehandlingsnævnet har afgjort to principielle sager om forskelsbehandling

Ligebehandlingsnævnet har afgjort to sager, hvor afskedigelser af medarbejdere stred med ligebehandlingsloven. Afskedigelserne skyldtes nemlig forhold, der havde nær sammenhæng med medarbejdernes religiøse overbevisning eller tro.

Læs mere om sagerne.

Maria Holst Levin er blandt Danmarks 100 største erhvervstalenter

Den 26. april 2019 udgav Berlingske Business sin årlige opgørelse over dansk erhvervslivs 100 største talenter. I år tæller disse blandt andre Maria Holst Levin, der er advokat og director i Kromann Reumert.

Læs mere om Marias udnævnelse.

Kontakt

Arne Møllin Ottosen
Partner (København)
Dir. +45 38 77 44 66
Mob. +45 20 19 74 62