Nyhed

ESG-rapport 2023: En ambitiøs vision for en bæredygtig fremtid

Vores ESG-rapport 2023 er mere end tal, grafer og uddybende fortællinger – det er en vision for en bæredygtig fremtid. Vi har taget et afgørende skridt med udviklingen af en ny og ambitiøs ESG-strategi, hvor blandt andet bæredygtigt arbejdsliv og samfundsudvikling er i højsædet.

Solceller

Vi deler med glæde vores ESG-rapport 2023, som understreger vores ambition om at arbejde med bæredygtighed og rådgive vores klienter i den grønne omstilling.

Læs ESG-rapporten

Fremadskuende rådgivning og bæredygtig samfundsudvikling 

Klima er et centralt element af vores ESG-arbejde, og vi har forpligtet os til at sætte et emissionsreduktionsmål hos Science Based Targets initiative (SBTi). 

Vores rådgivning spiller en afgørende rolle for vores mulighed for at påvirke en mere bæredygtig samfundsudvikling. Det gør vi både gennem høringssvar på ny lovgivning, deltagelse i branchefora, og når vi hjælper danske virksomheder med at imødekomme nye regler og implementere bæredygtige praksisser. Vi er dedikerede til at levere rådgivning, der ikke kun er juridisk solid, men som også er fremadskuende.

Bæredygtigt arbejdsliv

Vores dygtige og dedikerede medarbejdere er vores vigtigste aktiv, og det ligger os på sinde, at vi skal være en attraktiv arbejdsplads for alle relevante medarbejdergrupper. Derfor er trivsel og diversitet, lighed & inklusion (DE&I) en af hjørnestenene i vores arbejde. Et bæredygtigt arbejdsliv er afgørende, og det kræver, at vi udvikler nødvendige tiltag, som balancerer både vores medarbejderes og klienters behov på bedste vis. 

Læs med

I vores ESG-rapport får du indsigt i vores mål og resultater indenfor klima og miljø, sociale forhold og governance.

Læs ESG-rapporten

Kontakt

Christina Bruun Geertsen
Managing Partner (København)
Dir. +45 38 77 43 26
Mob. +45 20 10 63 69
Jeppe Buskov
Partner (København)
Dir. +45 38 77 44 15
Mob. +45 24 86 00 18
Annika Krogh Colombo
CCO Chief Commercial Officer (København)
Dir. +45 38 77 11 76
Mob. +45 40 82 40 44