Nyhed

Dokumentarserien Årgang 22 klar med sæson 3: samarbejde og faglig udvikling

I dag lander 3. sæson af vores dokumentarserie "Årgang 22", hvor vi får et indblik i en række af vores advokatfuldmægtiges forventninger og fordomme, op- og nedture, personlige og faglige udvikling og i det sociale liv på og udenfor kontoret. I denne tredje sæson optræder vores værdsatte Årgang 22-fuldmægtige i en samtale med sin nærmeste leder eller anden god kollega om samarbejde, faglig og personlig udvikling.

Sæson 3 sætter fokus på samarbejde og faglig udvikling efter ét år som advokatfuldmægtig.

I samtale med nærmeste leder eller anden god kollega er der fokus på, hvordan hovedpersonerne har udviklet sig fagligt og personligt. Der bliver delt fortællinger om sjove karakteristika, bogstavsforkortelser og særlige udtryk samt et fokus på samarbejdet - og udviklingen af det gennem det seneste år.  

Senere i december følger en anden samtale, der fokuserer på afdelingsrokering, og hvordan den oplevelse har været for Sophie og Amalie, der begge er begyndt i en ny afdeling dette efterår. Her deler de blandt andet, hvad de tager med af erfaringer fra den "gamle" afdeling, hvor de var det første år, og hvad de glæder sig til ved det nye arbejdsområde. 

Se med, når vores Årgang 22 sejt og modigt stiller op og deler for rullende kamera.

Kom med inden for!

Om Årgang 22

Årgang 22 er et initiativ, hvor vi følger ni unge advokatfuldmægtige fra september 2022 og tre år frem. Gennem deres tre år som advokatfuldmægtige tjekker vi løbende ind og får et indblik i deres forventninger og fordomme, op- og nedture, personlige og faglige udvikling og i det sociale liv på og udenfor kontoret.

Ideen bag Årgang 22 er at vise et mere nuanceret billede af at være fuldmægtig hos os og imødekomme nogle af de forestillinger, fordomme og forventninger, som jurastuderende kan have til et stort advokathus som vores.

...
Årgang-22-Sæson-3-1080x1080

 

Kontakt

Helle Melsen
Employer Branding Consultant (København)
Dir. +45 38 77 20 07
Mob. +45 31 64 57 81