Nyhed

Diplomasafe lander millioninvestering fra fonde og eksisterende investorer

Den danske startup Diplomasafe, der er frontløber indenfor digitalisering af eksamensbeviser, har sikret sig en investering på 1 million EUR med Ugly Duckling Ventures i spidsen.

Case-Highlight-Diplomasafe-1920x1080.jpg

Om Diplomasafe

Diplomasafe specialiserer sig i at udstede digitale eksamens- og kursusbeviser, der kan verificeres online.

De arbejder ud fra en mission om at skabe en høj grad af integritet og tillid omkring digitale kvalifikationer ved at sikre, at de er umulige at forfalske eller manipulere. Det gør de ved at anvende forskellige standarder til at sikre tillid til det digitale eksamensbevis, når en tredjepart som f.eks. en potentiel arbejdsgiver eller et nyt universitet modtager det.

Diplomasafe er for nyligt blevet en del af EU-kommisionens EBSI-initiativ, der sigter mod at skabe en sikker og pålidelig blockchain-infrastruktur til offentlige tjenester. Med det ser den danske startup frem til at udvide deres ydelser og anvende deres teknologi til at sikre tillid til andre former for digitale dokumenter som f.eks. sundhedskort og kørekort. 

Millioninvestering og nye investorer 

Diplomasafe sikrede sig for nyligt en investering på 1 million EUR, og med den får de Ugly Duckling Ventures og KMD's venture-arm, KMD Venture, ind som nye investorer. Derudover deltager den litauiske venturefond, 70V, og andre eksisterende investorer i investeringen. 

Vores rådgivning

Vi har hjulpet Diplomasafe med alle juridiske aspekter af investeringen, blandt andet forhandling af termsheet og investeringsdokumenter med investorerne og gennemførsel af selve investeringen.

Læs mere om investeringen på Diplomasafes LinkedIn-profil

I løbet af vores seneste investeringsrunde har vi haft privilegiet af at arbejde tæt sammen med Kromann Reumert. Deres rådgivning har været både professionel og præcis, og det har hjulpet os med at navigere gennem den juridiske kompleksitet. Deres dybdegående forståelse af vores forretningsmodel og deres evne til at omsætte den indsigt til konkret juridisk rådgivning har været uvurderlig. Vi sætter stor pris på deres høje faglige standard og ser frem til vores fortsatte samarbejde."
- Mikkel Egehave, CEO & Co-founder af Diplomasafe
Juridiske specialer

Kontakt

Torben Waage
Partner (København)
Dir. +45 38 77 45 60
Mob. +45 40 61 08 86
Emil Carstensen
Associate, Advokat (København)
Dir. +45 38 77 32 60
Mob. +45 24 96 85 06