Nyhed

Danske SSI Diagnostica køber amerikansk diagnostikselskab

Svenskbaserede Adelis Equity Partners etablerer Fund Continuation Vehicle for porteføljeselskabet SSI Diagnostica A/S og køber i forbindelse hermed det amerikanske selskab TechLab Holding, Co. Vi har rådgivet Adelis Equity Partners og SSI Diagnostica i hele processen.

Sagsomtale-SSI-Diagnostica-1920x1080

SSI Diagnostica, der indtil 2016 var en del af Statens Serum Institut, har gennem de seneste år været inde i en opbygningsfase, specielt på internationale markeder. For yderligere at accelerere sin vækst har SSI Diagnostica nu købt det amerikanske selskab TechLab Holding, Co., der blandt andet har udviklet en række tests relateret til infektioner i mave/tarm-området.

Med opkøbet styrker SSI Diagnostica sit globale produktions- og distributionsapparat yderligere og får blandt andet adgang til verdens største diagnostikmarked. SSI Diagnostica-koncernen kan derfor nu nå patienter og kunder i det meste af verden.

Vi har bistået SSI Diagnostica A/S og Adelis Equity Partners i hele processen, herunder med etablering af Fund Continuation Vehicle, købet af det amerikanske selskab TechLab Holding, Co. samt den dertilhørende finansiering.  

Læs mere: Adelis Equity Partners raises Fund Continuation Vehicle for SSI Diagnostica Group, Enabling Transformational Acquisition (news.cision.com)

Juridiske specialer
M&A
Brancher

Kontakt

Henrik Møgelmose
Partner (København)
Dir. +45 38 77 45 35
Mob. +45 40 25 11 15