Nyhed

Cybersikkerhed: Hvad er "de 6 H'er" for NIS2?

Det nye EU-direktiv om Net- og Informationssikkerhed, NIS2, er på manges læber. Og bør af gode grunde være det. Vi har udgivet en artikel i Revision og Regnskabsvæsen om EU's nye cybersikkerhedsdirektiv. I artiklen får du konkrete svar og råd for seks H’er for NIS2: Hvad, hvorfor, hvem, hvornår, hvor meget og hvordan.

Computer - sikkerhed - cyber 1920x1080.jpg

Nogle af partnerne Christel Teglers og Søren Skibsteds hovedbudskaber i artiklen i Revision og Regnskabsvæsen er, at NIS2 for mange organisationer – uanset om de er direkte omfattet af direktivet eller ej – forudsætter:

  1. en øget strategisk bevidsthed, rammesætning og governance for styring af cybersikkerhedsrisici, særligt hos den øverste ledelse
  2. en højere modenhed og forbedring af teknologier, værktøjer, processer, kontrakter og kapaciteter til at forebygge, håndtere og rapportere hændelser
  3. investeringer som følge af dels de øgede krav under NIS-lovgivningen, dels det forhold at mange organisationer i dag har en sikkerhedsmæssig gæld, hvorved deres digitale infrastruktur, kapaciteter, processer, kontroller, kontrakter mv. ikke er tilstrækkelige til at imødegå det aktuelle risikobillede og leve op til best practices.

Tilgå artiklen

Læs mere om, hvordan din virksomhed kan gribe arbejdet med cybersikkerhed an.

Kontakt

Christel Teglers
Partner (København)
Dir. +45 38 77 46 93
Mob. +45 61 61 30 34
Søren Skibsted
Partner (København)
Dir. +45 38 77 43 83
Mob. +45 24 86 00 19