Nyhed

Creative Force sikrer sig knap 60 millioner kroner i investeringsrunde

Den danske tech-startup Creative Force, der udvikler løsninger til indholdsproduktion til e-handel, har sikret sig knap 60 millioner kroner i en serie A-runde med EIFO og Hearst Ventures i spidsen.

Deal-Highlight-Creative Force 1920x1080.jpg

Om Creative Force

Creative Force er en softwarevirksomhed, der blev etableret i 2019 i Holstebro, og som specialiserer sig i indholdsproduktion til e-handel. Deres ambition er at hjælpe e-handelsvirksomheder med at effektivisere og øge deres produktion af indhold til marketingkampagner og online merchandising.

Deres AI-baserede end-to-end platform hjælper kunder med at producere indhold i stor skala og med at føre kunderne gennem hele arbejdsgangen i indholdsproduktionen fra idé til færdigt produkt.

Nye investorer

Med investeringen på knap 60 millioner kroner får Creative Force EIFO og Hearst Ventures ind som nye investorer. Andre eksisterende investorer deltog også i investeringen.

Creative Force vil med investeringen fortsætte integrationen af generativ AI i deres platform, udvide dets hovedkontor i Danmark og etablere et nyt kontor i Boston.  

Sådan hjalp vi Creative Force 

Vi har rådgivet Creative Force om alle juridiske aspekter af investeringen. Vi har blandt andet bistået med forhandling af termsheet og investeringsdokumenter med investorerne og gennemførsel af investeringen.

Vi var på udkig efter nogen med juridisk erfaring inden for startup og investeringer, og det fik vi i den grad med teamet hos Kromann Reumert.

De har hjulpet os med at få lukket vores første fundraising-runde. Alt lige fra forhandlingsfasen og forståelsen af et term sheet til due diligence-delen.

 Alt fra start til slut blev løst meget professionelt og fokuseret."
- Thomas Kragelund, Co-founder hos Creative Force


 

Kontakt

Amalie Paludan
Senior Associate, Advokat (København)
Dir. +45 38 77 42 59
Mob. +45 20 19 74 04
Stine Marie Fogde
Assistant Associate, Advokatfuldmægtig (København)
Dir. +45 38 77 42 34
Mob. +45 40 47 47 56