Nyhed

Coronavirus COVID-19: Skærpede forholdsregler

Coronavirus har for alvor spredt sig i Danmark og i resten af verden. Vi følger nøje udviklingen og myndighedernes anbefalinger, hvad angår corona / COVID-19.

Coronavirus - celler - infektion - 3840x2160

Ud fra et forsigtighedsprincip og i tråd med den danske regerings opfordring til private virksomheder om så vidt muligt at muliggøre, at der arbejdes hjemmefra, så har vi netop besluttet, at vores medarbejdere - indtil videre og i det omfang det er muligt - skal arbejde hjemmefra. 

Vi har iværksat procedurer og ordninger, som sikrer at vi fortsat kan servicere vores klienter på det samme serviceniveau, vores klienter normalt oplever. Dette er vigtigt for os, og det er i tråd med regeringens ønske om, at alle gør hvad de kan for at minimere effekterne for erhvervsaktiviteten i samfundet af de nye tiltag i denne vanskelige periode.

Det er usædvanlige skridt vi nødsages til at tage for tiden. Men situationen er alvorlig og ekstraordinær. Og vi vil selvfølgelig gøre vores til at afbøde smitten med coronavirus. Derfor følger vi regeringens opfordring. I tillæg hertil har vi løbende bedt vores medarbejdere om at følge alle nødvendige og passende forholdsregler i tråd med myndighedernes anbefalinger og i tråd vores interne forholdsregler og beredskabsplan, som vi løbende opdaterer.

COVID-19 task force

Målrettet vores klienter og danske virksomheder har vi netop etableret en særlig COVID-19 task force, der inden for forskellige juridiske områder løbende informerer om problemstillinger danske virksomheder måtte møde i forbindelse med COVID-19-situationen. 

Baggrunden for vores task force er, at vi som juridisk videnshus gerne vil støtte virksomhederne med viden om de juridiske forhold, som COVID-19 og konsekvenserne heraf afføder. I vores nyhedsbreve om emnet og på vores hjemmeside kan virksomhederne hurtigt og nemt finde information og juridisk indsigt samt holde sig opdateret.

Læs mere om vores corona / COVID-19 task force i det seneste nyhedsbrev, hvor vi har samlet tidligere nyheder om emnet:
https://www.kromannreumert.com/Nyheder/2020/03/Kromann-Reumert-COVID-19-task-force.

Kontakt

Anders Stubbe Arndal
Partner (København)
Dir. +45 38 77 43 05
Mob. +45 20 44 21 92