Nyhed

Christel Teglers udpeget til Regeringens Cybersikkerhedsråd

Som eneste advokatfirma, og som første advokat, er vi med partner Christel Teglers nu repræsenteret i Regeringens Cybersikkerhedsråd for perioden 2024-2027.

CHT.jpg

Christel er på baggrund af sine stærke kompetencer og høje aktivitet inden for cybersikkerhedsagendaen udpeget som nyt medlem i det 19 personer store Cybersikkerhedsråd for perioden 2024-2027.

En meget flot anerkendelse, og Christel deler gerne sin begejstring:

"Som med så meget andet handler det om at gribe de muligheder, der byder sig. Cybersikkerhedsrådet har en særlig rolle ved at repræsentere både private aktører, organisationer og offentlige myndigheder, og dermed sikre sammenhæng og samarbejde på tværs af samfundet. Personligt synes jeg, at rådet er med til at løfte en meget vigtig samfundsopgave. Jeg glæder mig!"
 

Cybersikkerhedsrådets formål er at rådgive regeringen om, hvordan den digitale sikkerhed i Danmark styrkes, og bidrage til videndeling mellem myndigheder, erhvervsliv og forskningsverden.

Cybersikkerhedsrådet skal kvalificere myndighedernes og virksomhedernes arbejde med cyber- og informationssikkerhed gennem udbredelse af viden om de trusler og muligheder, som digitaliseringen og nye teknologier medfører.

Læs mere om rådet og se de øvrige medlemmer her: Cybersikkerhedsrådet arbejder med rådgivning og vejledning om digital sikkerhed i Danmark. (digst.dk).

Juridiske specialer

Kontakt

Christel Teglers
Partner (København)
Dir. +45 38 77 46 93
Mob. +45 61 61 30 34