Nyhed

CCO til Kromann Reumert

Ny Chief Commercial Officer skal styrke Kromann Reumerts kommercielle aktiviteter.

Kromann - stemningsbillede - indgang - 3840x2160.pdf

Annika Krogh Colombo er den 1. november 2021 tiltrådt i en nyoprettet stilling som Chief Commercial Officer (CCO). Som CCO skal Annika varetage ansvaret for Kromann Reumerts salgs-, marketing- og kommunikationsorganisation med henblik på yderligere at styrke Kromann Reumerts position i det danske og internationale marked.

Annika vil derfor stå i spidsen for at løfte vores, i forvejen, stærke brand og bidrage til, at Kromann Reumert står endnu stærkere og endnu mere relevant over for klienter og samarbejdspartnere.

"Vi er rigtig glade for at få en profil som Annika med ombord. Jeg er ikke i tvivl om, at vi med Annikas unikke erfaring, lederskab og kommercielle indsigt har fundet den rette til at strømline og videreudvikle vores salgs-, marketing- og kommunikationsorganisation og indsats sammen med resten af ledelsen og firmaet," udtaler managing partner Anders Stubbe Arndal.

Baggrund

Annika Krogh Colombo har mere end 20 års erfaring inden for branding og forretningsudvikling og kommer senest fra en stilling som Head of Marketing Excellence ved FOSS. Før det har Annika haft fem succesfulde år i Valcon, senest som partner, med ansvar for salg, marketing og kommunikation.

Kontakt

Anders Stubbe Arndal
Partner (København)
Dir. +45 38 77 43 05
Mob. +45 20 44 21 92
Annika Krogh Colombo
CCO Chief Commercial Officer (København)
Dir. +45 38 77 11 76
Mob. +45 40 82 40 44