Nyhed

Besøg fra universitetet: Bæredygtighed og ESG for jurastuderende

Mandag havde vi besøg af et hold veloplagte jurastuderende fra Københavns Universitet. Fokus var den praktiske rådgivning om de juridiske aspekter af Environmental, Social og Governance (ESG).

ESG - studerende - MLN 1920x1080

De 20 kandidatstuderende fra Københavns Universitet har valgt valgfaget "Bæredygtighed for jurastuderende". I den forbindelse lagde holdet vejen forbi vores kontor til oplæg og diskussion. De studerende stillede nysgerrigt spørgsmål, og der blev diskuteret lovgivning og givet praktiske eksempler på, hvordan vi hjælper vores klienter med ESG-anliggender.

"Vi åbner altid gerne dørene for engagerede studerende, der har en lyst til at blive klogere på, hvad vi laver, og hvad der rører sig i det juridiske felt. Det er uundgåeligt at stifte bekendtskab med ESG og bæredygtighed i almindelighed - også for jurastuderende - og det er samtidig et område, der kun bliver større fremadrettet," fortæller partner Maria Holst Levin og fortsætter:

"ESG er en integreret del af vores rådgivning til danske virksomheder, og derfor er det fantastisk at opleve, at det også vinder indpas på jurauddannelsen. På den måde bliver de studerende uddannet til den virkelighed, de kommer ud og bliver en del af."

Vi hjælper virksomheder med ESG

Fokus på ESG, samfundsansvar og bæredygtighed har aldrig fyldt mere end nu i danske virksomheder. De mange nye regler på området gør det samtidig meget komplekst at navigere i. Vi har et dedikeret hold specialister med mange års erfaring med at rådgive om forhold inden for både E (Environmental), S (Social) og G (Governance). På den måde sikrer vi både en holistisk tilgang og den nødvendige bredde og ekspertise, så du som klient modtager specialistrådgivning inden for alle juridiske aspekter af en given ESG-problemstilling.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med ESG.

Kontakt

Sofie Jensen
Director, advokat (København)
Dir. +45 38 77 44 83
Mob. +45 20 19 74 43