Nyhed

WWL kårer Kromann Reumert som "Firm of the Year - Denmark"

Who's Who Legal har netop offentliggjort vinderne af WWL Legal Awards 2021, og her kårer det internationale ratingbureau Kromann Reumert som "Firm of the Year - Denmark" for sjette år i træk.

Kromann Reumert - domicil - KRK - 3840x2160

Hvert år siden 1996 har Who's Who Legal gennemført tusindvis af interviews og undersøgt, hvilke nomineringer de enkelte advokatvirksomheder har modtaget.

Desuden ser Who's Who Legal – til brug for kategorien "Country and State Awards" – nærmere på det arbejde, de enkelte advokatvirksomheder har udført i løbet af det seneste år i deres respektive lande.

På den baggrund kårer de landets førende advokatvirksomhed, og for sjette år i træk løber Kromann Reumert med prisen "Firm og the Year - Denmark".

"Vi er stolte over for sjette år i træk at modtage WWL-prisen som årets advokatfirma i Danmark. Det er en kæmpe cadeau til vores medarbejdere, som hver dag leverer specialistrådgivning af højeste kvalitet til vores klienter. Prisen understreger, at vi lykkes med vores vision om at sætte standarden sammen," siger Anders Stubbe Arndal om kåringen.

Se Who's Who Legals Country and State Awards 2021.

Kontakt

Anders Stubbe Arndal
Partner (København)
Dir. +45 38 77 43 05
Mob. +45 20 44 21 92