Nyhed

Når verdens førende business thinkers kommer til Danmark, er det med Kromann Reumert som partner

Siden 2001 har Thinkers50 kåret de 50 mest indflydelsesrige business thinkers i verden – ”the Oscars of business thinking”. Igen i år er Kromann Reumert med som partner, når Thinkers50 fra den 26. - 27. september åbner dørene til European Business Forum 2018 i Odense. Her vil en række af verdens førende business thinkers dele ud af deres viden.

I år vil der være mulighed for at møde Roger Martin, som i efteråret 2017 blev kåret som verdens førende business thinker. Det skete ved Thinkers50s awardshow. Roger Martin overtog førstepladsen fra Michael E. Porter, som man kunne opleve på sidste års European Business Forum. Ved ceremonien blev Roger Martin hædret for sit arbejde med Design Thinking.

I år er der også mulighed for at opleve blandt andre Don Tapscott (Blockchain) og Alex Osterwalder (Business Model Canvas). Der er også dansk nytænkning på programmet, når Martin Lindstrøm og Jim Hagemann Snabe holder oplæg.

Om partnerskabet med Thinkers50 udtaler Arne Møllin Ottosen, managing partner i Kromann Reumert: "Som "trusted advisor" for vores klienter er det vigtigt, at vi altid er på forkant ikke blot med juridisk viden, men også med forretningsmæssig forståelse. Derfor støtter vi igen i år op om European Business Forum, som trækker de skarpeste hjerner inden for ”business thinking” til Danmark. Kongstanken bag European Business Forum går hånd i hånd med den måde, Kromann Reumert tilgår det at have en specialistviden på – nemlig at den skal deles. Vi videndeler bl.a. gennem vores unikke Learning Center, hvor vores klienter og andre interessenter kan blive klogere ved at læse vores Insights, lytte til podcasts eller tage del i vores mange arrangementer."

Letters to the CEO

Vi har publiceret en række "letters to the CEO", hvori Thinkers50-tænkere kommer med råd til verdens CEOs og perspektiveret af Kromann Reumerts partnere. Læs blandt andet "Understanding big data" af Roger L. Martin med perspektivering fra partner Lau Normann Jørgensen. Du kan finde alle "letters" og perspektiveringer på vores Learning Center.

Få rabat på din billet

Kromann Reumert har mulighed for at tilbyde 34 % rabat på køb af billetter til European Business Forum. Rabatten gælder for billetter købt inden 15. april. Efterfølgende og frem til datoen for European Business Forum kan vi tilbyde 25 % rabat. Kontakt marketingkonsulent Thomas Frost Jensen på tfj@kromannreumert.com for mere information.

Juridiske specialer

Kontakt

Arne Møllin Ottosen
Partner (København)
Dir. +45 38 77 44 66
Mob. +45 20 19 74 62