Nyhed

Gik du glip af noget i august?

Årets sidste sommermåned er nu gået, og vi ser tilbage på nogle af de vigtigste nyheder så du ‒ nemt og hurtigt ‒ kan gå ajourført ind i efteråret. Fik du f.eks. læst om kåringen af årets virksomhedsjurist, og er du opdateret på rammeaftaler og whistleblowerordninger?

Investor Update: August 2019

I Kromann Reumerts seneste Investor Update kan du blive opdateret på udviklingen inden for investeringer i Danmark. Læs om de nyeste markedsudviklinger, og hvilke sager Kromann Reumert senest har haft på områderne.

Læs vores Investor Update: August 2019

Årets virksomhedsjurist er fundet: "Det er en 'team effort'"

Lene Ramm fra Haldor Topsøe løb med titlen som årets virksomhedsjurist, da Virksomhedsjuristprisen blev uddelt hos Kromann Reumert torsdag den 22. august.

Læs mere om prisuddelingen

Arrangement: Disputes and Economics Day

Kromann Reumert inviterer til "Disputes and Economics Day" tirsdag den 17. september 2019 i København. På kurset stiller vi skarpt på aktuelle aspekter inden for tvister og økonomi. 

Dråben der får bægeret til at flyde over? 

EU-Domstolen afsagde den 19. december 2018 dom i en sag fra Italien, der angik en rammeaftale om renovation. EU-Domstolen udtalte sig blandt andet om betydningen af den i udbudsbekendtgørelsen angivne værdi af en rammeaftale. Udtalelsen har givet anledning til en række diskussioner om forståelsen og rækkevidden heraf. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er nu kommet med deres ‒ ikke så fleksible ‒ vurdering af dommen.

Læs mere om sagen

Et whistleblowerdirektiv er på vej

LuxLeaks, Dieselgate og Panama Papers er blot nogle få eksempler på skandaler, der illustrerer vigtigheden af et fælles whistleblowerdirektiv. Derfor vedtog Europa-Parlamentet et nyt whistleblowerdirektiv i april 2019, der forpligter endnu flere arbejdsgivere til at implementere whistleblowerordninger ‒ en endelig vedtagelse afventer Ministerrådet.

Bliv klogere på direktivet i nyheden

Copenhagen EU Tax Law Conference 2019

Fredag den 25. oktober 2019 inviterer Kromann Reumert og Københavns Universitet til den årlige konference om EU Tax Law. 

Nye amerikanske sanktioner mod Venezuela kan ramme danske virksomheder

Den 5. august 2019 udstedte USA's præsident en ny Executive Order med sanktioner mod Venezuelas regering ledet af præsident Nicolás Maduro. USA har gennem længere tid forsøgt at få fjernet Maduro og erstattet ham med oppositionslederen Juan Guaidó. I denne nyhed kan du blive klogere på, hvad sanktionerne kan få af betydning for danske virksomheder.

Læs nyheden

Kontakt

Anders Stubbe Arndal
Partner (København)
Dir. +45 38 77 43 05
Mob. +45 20 44 21 92