Nyhed

Denmark Law Firm of the Year 2024

Kromann Reumert er netop kåret som "Denmark Law Firm of the Year" ved Chambers Europe Awards 2024. En pris vi nu har vundet fire gange de seneste fem år.

CBG og TWO Chambers Awards

Chambers undersøger hvert år det juridiske marked i over 190 lande. Tidligere på året modtog vi bred anerkendelse med band 1-placeringer i ti ud af de 12 juridiske kategorier i Chambers Europe guide 2024, og nu følger prisen også som "Denmark Law Firm of the Year".

Når vi får en pris som denne, er det en anerkendelse af, at vi lever op til vores vision - Exceed Expectations - og det er noget, vi skal være stolte af. Og så er det selvfølgelig vigtigt, at vi både fortsætter og fortsat udvikler de gode takter, fortsat leverer varen til vores klienter, til stadighed arbejder på samarbejdsglæden og tilfredsheden såvel internt som eksternt. I det hele taget holder os relevante overfor vores eksisterende og potentielle klienter.
- Managing partner Christina Bruun Geertsen.

Toppen af de internationale ratings

Hvert år bedømmer de internationale ratingbureauer Chambers Europe, Chambers Global, Legal 500, IRFL 1000 samt Who's Who Legal danske og internationale advokatkontorer. Og hvert år bliver vi vurderet til at være blandt de førende advokatkontorer i Danmark. Læs mere om vores ratings.

Kontakt

Christina Bruun Geertsen
Managing Partner (København)
Dir. +45 38 77 43 26
Mob. +45 20 10 63 69